"VIMBLDON - 2. DAN"
"VIMBLDON - 2. DAN"

BET INFO: Vreme istine

Vreme čitanja: 3min | uto. 04.07.17. | 12:27

Drugi takmičarski dan 131. izdanja Vimbldona donosi nam meč Novaka Đokovića sa Martinom Kližanom i to tačno četvrt veka od kako je njegov trener, Andre Agasi osvojio najveći teniski turnir

VIMBLDON - 2. DANSuperteniser sa supertimom oko sebe. To je Novak Đoković na ovogodišnjem Vimbldonu, gde danas kreće u poteru za - istinom. Uz pomoć Andre Agasija i Marija Ančića naš as će pokušati da se izvuče iz dubioze u koju se sam ukopao.

ĐOKOVIĆ - KLIŽAN KMB 1&UG>, KVOTA  1,91 

Izabrane vesti

Prvi protivnik na najvećem među najvećim teniskim turnirima, koji je inače osvajao u tri navrata, što bi mnogima bilo više nego dovoljno da "zaokruže" karijeru, mu je Martin Kližan. Slovak će izaći na megdan našem asu na dan kada je pre 25 godina Agasi u epskoj borbi sa Goranom Ivaniševićem osvojio jedini Vimbldon. Novak vodi sa 3-0 protiv trenutno 47. igrača sveta. Gledajući njihove prethodne duele, očekujemo da Srbin bez ve'ih problema prođe u drugo kolo.

FEDERER - DOLGOPOLOV HS 1 (-2,5), KVOTA 1,22 

Odmah nakon njih dvojice, na centralni teren legendarnog kompleksa na obodu Londona istrčava najpopularniji sportista planete Rodžer Federer, a naspram njega će stati uvek nezgodni Aleksandar Dolgopolov. Ukrajinac jeste čudesan igrač koji bi mogao mnogo više kada bi se psihički sredio, ali protiv Fedeksa jednostavno ne ume. U sva tri dosadašnja odmeravamnja lagano je izgubio, što očekujemo i danas.

TIM - POSPIŠIL H1 (-3,5), KVOTA 1,75 

Jedan od potencijalno najinteresantinijih mečeva dana svakako će biti onaj između Dominika Tima i Vaseka Pospišila. Fantastićni Austrijanac ne snalazi se najbolje na travi, dok njegovom suparniku ona upravo najviše odgovara. Za hrabrije preporučujemo da rizikuju sa dvojkom (2,90), ali za opreznije tu su hendikepi na gemove.

TIPSAREVIĆ - DONALDSON KI 2, KVOTA 3,20

Dan na "terenu 7" zatvara Janko Tipsarević koji ukršta rekete sa 20-godišnjim Džeredom Donaldsonom. Ovo će, naravno biti njihov prvi meč, tako da je teško odrediti favorita. Upravo zato ćemo ovde juriti jače kvote, a več sama dvojka na Amerikanca, koji je poznat po ubitačnom servisu, je odlična pošto je čak 3,20. Znamo da ovo od nas nije nimalo "patriotski", ali ako oni mogu da se igraju, možemo i mi, kladioci.

Što se ženskog dela žreba tiče, za danas izdvajamo dva susreta.

PLIŠKOVA - RODINA TS 2, KVOTA 1,25 

Prvi smo odredili za čist fiks, a to je Karolina Pliškova - Jevgenija Rodina. Čehinja je apsolutni favorit, a slovi i za jednu od najozbiljnijih kandidatkinja za lovore. A pošto je fiks u pitanju očekujemo da će meč biti odigran u dva seta, sa pristojnom kvotom 1,25.

A. RADVANJSKA - JANKOVIĆ TS 3, KVOTA 2,55 

Drugi "ženski meč" koji nam skreće pažnju je onaj između Jelena Janković i Agnješke Radvanjske. Pored toga što možda i poslednji put gledamo Džej Džej u Vimbldonu, verujemo da ovaj susret može da donese lepu zaradu u kladionici. Očekujemo veliku borbu koju će, najverovatnije dobiti odlična Poljakinja koja u poslednje vreme ima ozbiljnih problema sa formom. Ali, to je ništa u odnosu na to kroz šta prolazi naša najbolja teniserka koja već neko vreme kontemplira o završetku karijere. Bilo kako bilo, ovde treba probati sa igrom TB DA (taj-brej u meču) ilči TS 3 (meč će biti odigran u tri seta), koje nam nude odlične kvote.

KOMPLETAN RASPORED MEČEVA 2. DANA VIMBLDONA POGLEDAJTE OVDE

(foto: Action Images)


tagovi

VimbldonSrbijasportsko klađenjeSlovačkaNovak ĐokovićEvropaEngleskabet infoAndre Agasi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara