"naši predlozzi za UG 3+"
"naši predlozzi za UG 3+"

BET INFO: Za ljubitelje igre 3+ i “sigurnu“ kvotu 16,67

Vreme čitanja: 2min | pet. 21.10.16. | 11:45

Da malo ispratimo nizove...

naši predlozzi za UG 3+Jedna od popularnijih igara u MOZZART kladionicama. Ali ume da prevari "na oko". Stoga pozivamo statistiku u pomoć. Čisto igre radi, da pokušamo da odgonetnemo gde bi to ovog vikenda mogli da vidimo utakmice sa makar tri gola i uhvatimo neki fiks.

Prvi se nameće sam po sebi, iako bismo ga možda prevideli tragajući za timovima čija nam je igra nešto poznatija. Ali Kaljari je u Seriji A vezao već 12 utakmica na kojima je palo makar po tri gola. Sada na Sardiniji čeka Fjorentinu, a njena tri poslednja gostovanja takođe su otišla u 3+. Ista prognoza sada se plaća primamljivom kvotom 1,80.

Izabrane vesti

Ako krenemo dalje, Verder ima sedam uzastopnih utakmica u nizu u prvenstvu Nemačke, Monako isto toliko u Francuskoj, Sporting Hihon šest u Primeri, a Norič recimo čak devet u Čempionšipu. Pritom, Hihon igra protiv Granade, a šest od njenih poslednjih sedam utakmica otišlo je u 3+, isto važi za poslednja tri gostovanja Preston Nort Enda, narednog Noričevog rivala, dok je Monpelje, koji večeras gostuje kod Monaka, sedam od poslednjih osam ligaških mečeva završio sa bar po jednim datim i bar po jednim primljenim golom.

Sve skupa, pet utakmica, na svakoj zaokružen tip 3+ za ukupnu kvotu 16,67. Nizovi kažu da je "sigurica",  stvarnost nas uči da tako nešto ne postoji, ali ako vam bude zafalilo tipova za tikete... Možda posluži.

Naši favoriti za igru 3+ ovog vikenda:

Kaljari - Fjorentina (1,80)
RB Lajpcig - Verder (1,55)
Granada - Sporting Hihon (1,90)
Monako - Monpelje (1,70)
Norič - Preston (1,85)

Ukupna kvota: 16,67

P.S. Zanima nas, koji tim je vaš favorit za igru 3+ na tiketima?


tagovi

VerderSporting HihonNorič SitiMonakomeđunarodni fudbalklađenjeKaljariEvropabet info

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara