""
""

Bild uslikao Lemiće u Dortmundu, Isak danas potpisuje za Borusiju?

Vreme čitanja: 1min | ned. 22.01.17. | 13:14

Supertalentovani napadač se izgleda odlučio za Milionere...

Možda smo malo dosadili sa momkom za koga mnogi tvrde da je novi Zlatan Ibrahimović, ali danas imamo i prve konkretne informacije kada je u pitanju nastavak karijere mladog švedskog reprezentativca! Aleksandra Isak (17) izgleda da se definitivno odlučio za Borusiju iz Dortmunda, što će reći da je Real Madrid izgubio trku za napadača AIK-a.

Ovu informaciju donosi uvek dobro obavešeteni Bild, koji svojoj priči prilaže i fotografije sa lica mesta. Naime, nemački tabloid uslikao je jutros Isakovog brata i Zorana Lemića, jednog od menadžera koji završavaju ovaj posao, u trenutku kada su stigli u Dortmund na finalizaciju dogovora koji se očekuje u toku današnjeg dana.  

Izabrane vesti

Skuplji i od Zlatana! (VIDEO)
Pametniji je od Edegarda? Isak odbio Real zbog Borusije

Bild navodi da će ovaj transfer koštati Borusiju blizu 10.000.000 evra, te da je taj novac obezbeđen od prodaje Adrijana Ramosa Kinezima. 

Aleksandar Isak odigrao je do sada 24 utakmice u seniorskom fudbalu (samo prvenstvene) i postigao 10 golova. Za seniorsku reprezentaciju Švedske upisao je dva nastupa i u drugom postigao prvi gol u nacionalnom timu. 


tagovi

AIKBorusija DortmundEvropaNemacka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara