"Milan Biševac (levo)"
"Milan Biševac (levo)"

Biševac otvorio dušu: Pobegao sam u Lacio zbog predsednika Liona!

Vreme čitanja: 1min | pon. 11.01.16. | 14:46

"Žan-Mišel Ola me je napao bez ikakvog razloga i izvređao i nisam mogao olako da pređem preko njegovih reči", izjavio je defanzivac Lacija

Milan Biševac (levo)

Dok čeka da zvanično debituje za Lacio u Seriji A, Milan Biševac evocirao je uspomene na vreme provedeno u Lionu, koji je napustio posle tri godine. 

Izabrane vesti

Zapravo, pobegao je odande glavom bez obzira razočaran ponašanjem prvog čoveka Liona, predsednika Žana-Mišela Ole, koje je bilo neprihvatljivo za njega.
„Posle meča sa Monpeljeom koji smo izgubili sa 4:2 na Žerlanu, imao sam utisak da je sve bila moja krivica. Predsednik Ola me je napao bez ikakvog razloga i izvređao. Nisam mogao da pređem olako preko toga i nisam zaslužio te reči jer sam se predugo mučio sa povredom i tek se vratio posle pauze“, izjavio je Biševac za Le Parizijen.

Podsetimo, prvi čovek Liona je partiju Srbina na tom meču opisao kao “nesigurnu, aljkavu, sporu i neprepoznatljivu“, a Biševac dodaje da je otišao iz Francuske i jer je izostala iskrena ponuda za produženjem ugovora.

I atmosfera u klubu je bila očajna.
„Teško je kada je raspoloženje u svlačionici grozno. Nismo bili na nivou Lige šampiona, koju smo igrali i to nas je sve zajedno psihički ubilo. Svi smo očekivali da se sa Pari Sen Žermenom borimo za titulu, a imali smo 25 bodova manje… To boli sve u Lionu. Na kraju, za sve je platio trener koji je oteran iako je lično on najmanje bio kriv za sve“, zaključio je Milan Biševac

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(FOTO: Action Images)


tagovi

Žan Mišel OlaOlimpik LionMilan BiševacLacioFrancuska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara