"Đuričković iz perioda na Marakani"
"Đuričković iz perioda na Marakani"

Bivši zvezdaš potpisao za Partizan!

Vreme čitanja: 1min | uto. 12.04.16. | 10:00

Petar Đuričković parafirao predugovor sa crno-belima

Đuričković iz perioda na Marakani

Dok u upravi Partizana traje borba za prevlast, sportski sektor ne sedi skrštenih ruku, pa su dva posla za naredni prelazni rok već zaključena. Biće to igrači koji stižu na slobodan transfer, dakle bez obeštećenja, a jasno je da će se oko jednog podići velika prašina.

Izabrane vesti

Petar Đuričković (24), nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, trenutno najbolji prvotimac Radničkog iz Niša, već je stavio paraf na predugovor sa još uvek aktuelnim šampionom Srbije u čije će se redove preseliti na kraju sezone, prenosi list Sport.

Momak koji je rođen u Prištini, prošao je omladinske škole Radničkog iz Niša i Crvene zvezde, a kako nije dobio pravu šansu na Marakani, prošlog leta je raskinuo ugovor sa crveno-belima i vratio se na Čair. 

U redovima Nišlija Đuričković je postao glavni šraf u mašineriji Milana Rastavca, što je uslovilo da se za njega zainteresuju crno-beli. Povoljna okolnost je i što mu na leto ističe ugovor sa Radničkim pa će se Đuričković u Humsku preseliti bez novčane nadoknade.

Sport podseća da je uz Petra Đuričkovića nešto ranije paraf na predugovor sa Partizanom stavio je i vezista Voždovca Milan Radin (24).

(FOTO: MN press)

Pratite MOZZART Sport i na našoj novoj Fejsbuk stranici 


tagovi

SuperligaSrbijaPetar ĐuričkovićFK PartizanMilan Radin

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara