"Boateng"
"Boateng"

Boateng: I da je Liga šampiona, opet bih napustio teren (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pet. 04.01.13. | 22:17

Vezista Milana i dalje besan zbog rasističkih skandiranja sa tribina...

Boateng

Kevin Princ Boateng, koji je posle 20 minuta demonstrativno napustio teren tokom prijateljske utakmice između Milana i niželigaša Pro Patrije zbog rasističkog skandiranja sa tribina, i dalje ne krije bes i razočaranost zbog svega što se dogodilo u Busto Arsiziju.

Domaći navijači su od starta vređali trojicu tamnoputih igrača Rosonera - Boatenga, Nijanga i Muntarija, a reprezentativac Gane je izgubio živce, te je uzeo loptu, šutirao u pravcu tribina sa dotičnim navijačima, skinuo dres i napustio teren. 
“Opet bih isto uradio. Svejedno je da li se radilo o prijateljskoj utakmici, Seriji A ili Ligi šampiona. Opet bih napsutio teren“, rekao je Boateng u ispovesti  za CNN.

Neki su ga podržali, neki kritikovali poput Klarensa Sedorfa… 
“Znam da su neki govorili kako nisam smeo to da uradim. Neki poput Rija Ferdinanda i Patrika Vijere su me podržali. Svejedno mi je, jer ovo je sramota da se događa u 2013. godini. Sudija mi je rekao da se ne brinem. Uzvratio sam mu da se brinem. Skupilo se mnogo negativnih osećaja u meni jer je takvo ponašanje stvarno jadno i žalosno”, zaključio je Boateng.

(FOTO: Action images) 
 

Izabrane vesti


tagovi

EvropaItalijaKevin Princ BoatengMilanSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara