"Duel sa večerašnjeg meča"
"Duel sa večerašnjeg meča"

Bodovi ostaju na Čairu: Radnički srušio Romantičare golom sa kreča (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 24.07.15. | 21:40

Petar Đuričković je iznudio i realizovao kazneni udarac

Duel sa večerašnjeg mečaReklo bi se "prava prvenstvena utakmica". Ne previše atraktivna za oko, igralo se na rezultat, a na bojnom polju bolje su se snašli ratnici Milana Rastavca. Pred oko 2.500 gledalaca na niškom Čairu Radnički je slavio sa 1:0. Pobedonosni gol postigao je Petar Đuričković u 58. minutu meča.

Radnički je bio za nijansu ofanzivniji tokom prvog poluvremena, a Romantičari su najviše pretili iz kontra napada. Početak drugog dela igre pripao je domaćoj ekipi a oni su to i materijalizovali u 58. minutu kada je Petar Đuričković povučen sa leđa u kaznenom prostoru. On je poništio pravilo da oboreni igrač ne treba da bude i šuter kaznenog udarca. Sigurnim udarcem prevario je golmana Stefana Čupića i zatresao mrežu gostiju.

Izabrane vesti

Do kraja je OFK Beograd preuzeo inicijativu, a vredan pomena bio je pokušaj sa distance Zlatka Liščevića kada je Aleksandar Jovanović sjajno reagovao. 

Duel su, pored borbene igre oba tima, obeležili i povremeni problemi sa reflektorima, a u jednom delu drugog poluvremena semafor nije najbolje funkcionisao. Međutim, tome ne bi trebalo pridavati veliki značaj,  sigurno da je i ovakav ambijent prijatniji od saharskih uslova koji su vladali u pojedinim mečevima prvog kola.

Na kraju, domaćini mogu da budu daleko zadovoljniji, dok su Romantičari uprkos tome što je Vladimir Petrović Pižon sedeo na klupi i dalje bez bodova u novoj sezoni. Bodovi ostaju na Čairu.

SUPERLIGA - 2. KOLO

Radnički Niš - OFK Beograd 1:0 (0:0)
/Đuričković 58/

Subota:

18.00: Javor Ivanjica - Spartak Subotica

18.00: Mladost Lučani - Novi Pazar

19.00: Partizan - Jagodina

20.00: Voždovac - Borac Čačak

Nedelja:

18.00: Radnik Surdulica - Vojvodina

19.00: Metalac - Crvena zvezda

20.00: Čukarički - Rad Beograd

(FOTO: Starsport)


tagovi

SuperligaSrbijaRadnički NišPetar ĐuričkovićOFK BeogradEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara