""
""

Bolden: Zvezda? Ako bude - igraćemo da pobedimo!

Vreme čitanja: 1min | čet. 16.02.17. | 19:25

"Siguran sam da nam motivacija neće nedostajati", kaže mladi krilni centar iz Australije

(Od specijalnog izveštača MOZZART Sporta iz Niša)

Izabrane vesti

Rutinski posao imali su košarkaši FMP iz Železnika u četvrtfinalnom okršaju protiv subotičkog Spartaka, a samo nekoliko minuta nakon što se utakmica završila, izabranici Branka Maksimovića mislima su ušli već u sledeći meč. A to će biti protiv boljeg tima iz susreta Crvene zvezde i Vršca. 
„Bilo nam je važno da pobedimo, da se nađemo u dobroj poziciji pred subotnji duel. Znali smo da nema dalje ako ispadnemo, zato smo napali pobedu. Nije ova utakmica drugačija od ostalih, izašli smo na parket i odigrali našu igru, na obe strane“, kaže Bolden posle utakmice.

Svestan je i mladi krilni centar da nema mnogo vremena za odmor i da ekipa mora da iskoristi petak kako bi nakupila snagu za subotnji susret.
„Ovo nam je najmanji razmak između dve utakmice koji imamo, to je nešto novo za nas, što dosad nismo osetili. Moramo da povedemo računa o našim telima, da se lepo oporavimo i spremimo za subotu“.

Košarkaška javnost očekuje duel sa Crvenom zvezdom…
„Mi u svaku utakmicu ulazimo na isti način, sa istim mislima i ne menjamo se. Svi znamo koliko je Zvezda dobra, mi se svi dobro poznajemo između sebe, ali nama neće nedostajati motivacija. Želimo da izađemo na teren i da se borimo, da ih pobedimo. Biće to pravi izazov za nas i bićemo spremni za tu utakmicu“.

(FOTO: MN Press)


tagovi

FK Crvena zvezdaDžona BoldenFMP ŽeleznikJadranska ligaKup Radivoja KoraćaSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara