Bolje vrabac u ruci nego golub na grani

Vreme čitanja: 1min | ned. 10.06.18. | 09:53

Zato, kec na Falkenberg...

Dok ne počne Svetsko prvenstvo, nije loše skoknuti i do ne toliko popularnih liga koje su u punom jeku. Jer, za razliku od prijateljskih utakmica gde je većina selektora testirala, menjala i kombinovala, u ovim prvenstvima se bar zna ko kosi, a ko vodu nosi. Bar bi tako trebalo da bude.

Jedna od liga na koju definitivno treba obratiti pažnju je Superetan (Švedska 2), gde se danas krije jedan fiks. Opet kažemo, bar bi tako trebalo biti...
"Gužva u vrhu tabele mogla bi da se raščisti u nekoliko narednih kola. Tačnije, Falkenberg je prvi, ali mu pratioci duvaju za vrat sa jednim ili dva boda zaostatka. Falkenberg je nerešeno završio poslednju utakmicu na terenu Ergritea. Sada mora da zapne i potvrdi kvalitet sa Jefleom", kazao je za TIP Novosti Zoran Manović, bivši trener Asiriske, koji je pogodio dva od tri para u prognozi jučerašnjih mečeva, pošto su mu prošli samo kečevi na Eskilstunu i Brage. 

Izabrane vesti

Inače, Manović je predložio i duplu šansu na Helsingborg protiv Degerforša, to dodajte na tikete ako želite, ali oko Falkenberga dileme nema. Što je sigurno, sigurno je.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Ned 15:00 5417 ŠVE 2 Falkenberg - Gefle ki 1 1,50
Ukupna kvota1,50

ŠVEDSKA 2 - 12. KOLO:

Nedelja

Ponedeljak

Utorak

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama 

Foto: Shutterstock


tagovi

Švedska 2

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara