""
""

Bonaventura brani Mihajlovića: Niko kao Siniša!

Vreme čitanja: 1min | uto. 29.12.15. | 17:51

“Ono što radimo je prava stvar i verujem da će uskoro stići rezultati. Cela ekipa je ujedinjena oko zajedničkog cilja“, naveo je vezista Rosonera

Mnogi navijači, pa i neki funkcioneri Milana počeli su da gube strpljenje sa trenerom Sinišom Mihajlovićem, ali Đakomo Bonaventura nije jedan od njih.

Izabrane vesti

Vezni fudbaler Rosonera smatra da će pod Mihajlovićevim vođstvom Milan uskoro doći i do željenih rezultata, mada u ovom trenutku ekipa zauzima šesto mesto.
“Imam odličam odnos sa Mihajlovićem. U stvari, ni sa jednim trenerom nije bilo tako, pogotovo kada su u pitanju ljudski kvaliteti. On zna kako da povuče ekipu, ali i kako da podvikne“, rekao je Bonaventura italijanskim medijima.

Ovaj fudbaler u dosadašnjem toku sezone odigrao je 16 utakmica i postigao četiri gola.
“Ono što radimo je prava stvar i verujem da će uskoro stići rezultati. Cela ekipa je ujedinjena oko zajedničkog cilja“, naveo je on.

U Seriji A trenutno je pauza zbog božićnih i novogodišnjih praznika, a Milan je u poslednjoj utakmici savladao Frozinone sa 4:2. Prvi meč u 2016. godini Rosoneri igraju 6. januara kada im u goste dolazi Bolonja.

Pratite MOZZART i na Vajberu

(FOTO: Action Images)


tagovi

Siniša MihajlovićSerija AMilanItalijaĐakomo Bonaventura

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara