""
""

Borac i Spartak čeka prijateljski klinč

Vreme čitanja: 2min | sre. 01.02.17. | 10:25

Čačani će nakon remija sa ekipom Makedonije GP u subotu na Ohridu odigrati pripremni meč sa subotičkim Spartakom

Dobro su se zagrejale čačanske Zebre na makedonskom suncu. Izabranici Mladena Dodića su u zimskoj bazi do sada odigrali dva pripremna susreta. Savladali su ekipu Popbede iz Prilepa sa 3:1, ali nisu uspeli da pobede, već samo da remiziraju sa Makedonijom GP iz Skoplja. Čvrst, reklo bi se ni malo prijateljski, već takmičarski meč završio se rezultatom 1:1.

Izabrane vesti

Za Čačane je možda tako i bolje. Jednostavno rečeno, u borbi za opstanak u eliti Superlige Srbije malo je verovatno da će rivali imati razumevanja i tolerancije. Pošto je već tako, Borac je u Makedoniji našao najboljeg mogućeg rivala za naredni susret. Ekipa Spartaka iz Subotice će već u subotu biti sledeći prijateljski partner za tim Mladena Dodića.

Ohridsko–čačanska posla za 28 Zebri

Ukratko, bilten Borca sa priprema, odnosno sa poslednjeg susreta sa Makedonijom GP donosi informaciju da su Zebre susret započele u sastavu: Mišić, Marković, Ignjatijević, Sretenović, Drašković, Kostić, Delić, Zoćević, Živanović, Tijago, Mihajlović. U nastavku su priliku dobili Aleksić, Obradović, Marinković, Savić, Stanković, Anđelković, Sajčić, Kočović, Ivanov, Punoševac i Marčić. Prvo poluvreme proteklo je u dominaciji Čačana, ali nije bilo golova. U drugom delu igre Borac je poveo u 55.minutu akcijom koju je započeo Kostić, da bi na njegovu asistenciju Marković centrirao sa desne strane, a Mihajlović zatresao mrežu glavom za 1:0. Makedonci su u 68.minutu iskoristili gužvu i zbunjenost u kaznenom prostoru Borca. Fetahi koji sa oko pet metara plasirao loptu u mrežu Aleksića.

Piše: Miloš Milić

(Foto: Print Screen)


tagovi

Tijago GalvaoSuperligaSreten SretenovićSrbijaSpartak SuboticapripremeNikola IgnjatijevicMladen DodićMarko ZoćevićMakedonijaBorac Čačak

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara