"Peter Boš"
"Peter Boš"

Boš spustio Zidanu: Real nije favorit za osvajanje Lige šampiona

Vreme čitanja: 1min | čet. 07.12.17. | 16:37

A ko onda jeste?

Peter BošTotenhem prvi, Real drugi, a Borusija u Ligi Evrope. U paklenoj konkurenciji ekipa Petera Boša objektivno nije mogla do druge pozicije. Mada je možda mogla do nekog boda više. Posebno zato što šef struke kluba iz Dortmunda kaže da ga Real baš i nije impresionirao. Ili da budemo precizni: ne toliko da bi ga imenovao kao favorite za uspon na evropski tron.
"Posle ove večerašnje utakmice nisam baš siguran da možemo da kažemo da je Real favorit za osvajanje Lige šampiona. Nije prikazao da je baš toliko moćan, iako je istina da su odmarali neke igrače. Ipak, jesu među favoritima", rekao je Boš posle Borusijinog poraza u Madridu od 2:3.

Morao je naravno da odgovara i o pitanjima o Pjer-Emeriku Obamejanu, koga mediji već sezonama sele u Kraljevski klub, mada se prema poslednjim informacijama od te ideje u Madridu odustalo. A kako kaže Boš
"Nije on igrač za Real", šali se holandski stručnjak pokušavajući da zadrži brzonogog napadača, dvostrukog strelca na sinoćnjoj utakmici, što duže na Vestfalenu.

Izabrane vesti

(FOTO: Action Images)


tagovi

Borusija DortmundEvropaLiga šampionaNemackaPeter BošPjer Emerik ObamejanReal MadridŠpanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara