""
""

Božić: Sada nas nisu koštali prazni minuti, još ne znamo šta je sa Andrićem

Vreme čitanja: 1min | sub. 07.11.15. | 23:31

"Loše sam ušao u meč, trebalo mi je vremena da se priviknem. Ipak, tokom meča su mi trener i saigrači rekli da više šutiram i proradio sam. Dobro se uklapam. Mnogo pričamo i van terena. To mi pomaže u adaptaciji“, istakao je Partizanov Amerikanac Kevin Džons

Trener košarkaša Partizana Petar Božić konačno je mogao da odahne posle pobede crno-belih i to protiv lidera Jadranske lige, podgoričke Budućnosti.

Izabrane vesti

Mladi stručnjak nije mogao, naravno, da bude zadovoljan baš svim segmentima igre, ali je činjenica da je ovo bilo najbolje izdanje crno-belih u dosadašnjem toku sezone.
“Moram da pohvalim igrače. Nismo baš imali zadovoljavajući start, ali smo odigrali veoma čvrstu utakmicu. Sada nas nije ukočila treća već prva četvrtina. Srećom, prazni minuti nas nisu koštali. Dugujemo veliku zahvalnost navijačima koji su prepoznali momenat i došli u velikom broju“, rekao je Božić novinarima posle meča.

Ono što će svakako da zabrine trenera Partizana je nova povreda Mihajla Andrića koji je već posle prvog minuta utakmice morao u svlačionicu.
“Za Andrića ćemo znati mnogo više posle snimka. U pitanju je tetiva koja je blizu mesta preloma, odnosno prethodne povrede. Nadam se da neće dugo izostati“, dodao je Božić.

Najefikasniji u ekipi Partizana bio je Amerikanac Kevin Džons koji je ubacio 18 poena i uhvatio devet lopti.
“Ovo mi je druga utakmica u dresu Partizana, a prva pobeda. Nadam se da ćemo igrati sve bolje. Loše sam ušao u meč, trebalo mi je vremena da se priviknem. Ipak, tokom meča su mi trener i saigrači rekli da više šutiram i proradio sam. Dobro se uklapam. Mnogo pričamo i van terena. To mi pomaže u adaptaciji“, istakao je Džons.

Pratite MOZZART i na Vajberu

(FOTO: MN Press)


tagovi

SrbijaPetar BožićFK PartizanKevin DžonsJadranska ligaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara