"Božović"
"Božović"

Božović nije nezadovoljan: Ako dovedemo još dva dobra igrača, moći ćemo da se nosimo sa ozbiljnim ekipama

Vreme čitanja: 1min | sub. 14.11.15. | 17:17

"Dobra utakmica, posebno za nas, jer nismo navikli da igramo na ovakom terenu i sa ovako dobrim loptama. Primili smo golove iz svojih grešaka. A kasnije, kad je Ludogorec imao stoposrotne sanse, nisu dali golove. Hvala ovim ljudima što su nas ovako domaćinski ugostili. Osećali smo se kao kod kuće", rekao je strateg crveno-belih

Božović

Trener Crvene zvezde Miodrag Grof Božović nije bio nezadovoljan kompletnim utiskom nakon prijateljeske utakmice sa bugarskim Ludogorecom u Razgradu. Lider Superlige je poražen sa 3:1 od šampiona Bugarske, a šef struke crveno-belih smatra da je ovo izuzetno dobra škola za njegov tim.

Izabrane vesti

Naravno, prostora je, kao i uvek, bilo i za šalu.
"Dobra utakmica, posebno za nas, jer nismo navikli da igramo na ovakom terenu i sa ovako dobrim loptama. Primili smo golove iz svojih grešaka. A kasnije, kad je Ludogorec imao stoposrotne šnse, nije davao golove. Hvala ovim ljudima što su nas ovako domaćinski ugostili. Osećali smo se kao kod kuće", rekao je Božović.

Iskusni strateg smatra da njegovoj ekipi nedostaje par kvalitetnih igrača kako bi bila na neophodnom nivou za nastup u evropskim takmičenjima.
"Ova ekipa je u stvaranju. Ako budemo mogli da dovedemo još dva igrača bićemo dobri i moći ćemo da se nosimo sa ozbiljnim ekipama. Što se ovih igrača danas tiče, niko od njih nije standardan, zadovoljan sam kako su se snašli. Ludogorec je sastavljen od kvalitetnih stranaca. Ekipa igra moderan fudbal. Odlično su tehnički potkovani".

Mamadu Mbođ je otvorio seriju grešaka na ovoj utakmici, ali šef struke crveno-belih smatra da Senegalac ima neophodan kvalitet za igranje u najtrofejnijem srpskom klubu.
"Greške su posledica toga što ne igra standardno, ali on ima kvalitet i može da igra u Crvenoj zvezdi", zaključio je Božović.

(FOTO: MN press)


tagovi

SuperligaSrbijaMiodrag Grof BožovićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara