Brazilska haubica pravi razliku

Vreme čitanja: 2min | pet. 03.08.18. | 08:22

Ako Mičel Čagas proradi, crno se piše Vilu

Polako, ali sigurno vraćaju nam se najjače fudbalske lige. Opet ćemo uživati u kvalitetnom fudbalu, a biće i šta da se odigra. Da se razumemo, premijerni okršaj trećeg kola druge švajcarske lige između Vila i Serveta (20.00) zasigurno ne spada u evropski krem, ali imajte ovaj duel na umu jer možete da uhvatite jaku kvotu. Bar dok ne počnu atraktivniji šampionati...

Dvojka na Servet mogla bi da naiđe na solidnu naplatu. Kvota je solidna, a postoje osnovani razlozi zašto bi valjalo ukazati poverenje gostima.

Izabrane vesti

Prvo, odlično su startovali u novoj sezoni dvema pobedama i bez primljenog gola (gol-razlika 5:0).

Drugo, razlika u kvalitetu između ovih ekipa je evidentna. Servet je prošlu sezonu okončao na trećem mestu sa 62 osvojena boda, Vil je završio na sedmoj poziciji sa 23 boda manje. Ako se po jutru dan poznaje, slična će situacija biti i ove sezone, pošto je, kao što već rekosmo, Servet krenuo furiozno, a Vil upisao pobedu i poraz. 

Treće - Mičel Ruan da Silva Čagas. Razumemo, ime vam ništa ne znači. Ali, ime nije ni bitno, već ono što ovaj čovek radi na terenu. Brazilac je prošle sezone bio treći strelac lige sa 16 postignutih golova. Na početku nove sezone postigao je već dva gola. 

Četvrto, istorija međusobnih duela ovih timova. Vil na sedam prethodnih dvoboja sa Servetom nije ostvario pobedu. Servet je slavio pet puta, dok su dvaput remizirali. Vil je poslednji put tukao Servet pre dve godine. 

Dakle, kada se sve sabere i oduzme, dvojka je realna...

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pet 20:00 3391 ŠVA 2 Wil - Servette ki 2 2,30
Ukupna kvota2,30

ŠVAJCARSKA 2 - 3. KOLO:

Petak

Subota

Nedelja

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

Foto: Screenshot


tagovi

Švajcarska 1Švajcarska 2

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara