""
""

Brđani pred Borac: Uvertira za Zvezdu!

Vreme čitanja: 2min | pet. 21.04.17. | 15:43

“Moramo da podignemo glave i pokažemo da nema pada motiva u ekipi", kaže golman Brđana Nikola Petrić

Čukarički na gostovanje Borcu iz Čačka ulazi agresivno i jako u utakmicu kao i protiv svakog drugog protivnika. To poručuju pomoćnik Nenada Lalatovića Dragan Šarac i čuvar mreže Nikola Petrić, koji dodaju način treba da se pokaže da nema pada motiva u ekipi.
"Očekuje nas utakmica protiv Borca koji se bori za opstanak. Pobedili su u prošlom kolu Rad na Banjici i sigurno će ući jako u ovu utakmicu da probaju da dođu do novih bodova. Isto tako i mi idemo u Čačak da probamo da napravimo dobru uvertiru pred kup utakmicu protiv Zvezde. Ne treba da bude pada u našoj igri, fudbaleri su svi profesionalci i moraju da igraju što kvalitetnije. Šef traži od njih i u Čačku i na svakoj sledećoj utakmici bez obzira ko je protivnik da uđu jako i agresivno. Biće težak meč, Borac je iskusna ekipa i čvrsta, ima dobre igrače: Tijaga koji je igrao u Čukaričkom, Lazara Jovanovića brzo krilo, imaju Mihajlovića u špicu, iskusne igrače pozadi Draškovića i Janićevića... Očekuje nas lošiji teren, ali nadigravaćemo se", rekao je Šarac na konferenciji za novinare u klubu.

Izabrane vesti

Golman Brđana Nikola Petrić podseća da se na prethodnoj prvenstvenoj utakmici u Čačku jasno videlo koliko je nezgodna protivnička ekipa.
"Oni se sad bore za opstanak, njima su potrebniji bodovi, ali i mi moramo da idemo da osvojimo što više bodova i nadam se dobrom rezultatu. Moramo da podignemo glave i pokažemo da nema pada motiva u ekipi".

Utakmica u Čačku utakmici igra se u subotu 22. aprila od 17 časova.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Borac ČačakČukaričkiDragan ŠaracNikola PetrićSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara