""
""

Bren u neverici: Finsko postolje, neverovatno da je moje!

Vreme čitanja: 1min | čet. 04.08.16. | 15:54

„Nikada ne bih predvideo da će pobeda doći ovde, i to na verovatno najtežem reliju u celom VRC kalendaru“, tvrdi Kreg Bren, pobednik relija u Finskoj

Kada neko prvo VRC postolje zaradi u Finskoj, onda je to čudo samo po sebi. Kreg Bren, ni nekoliko dana pošto je pobedio na VRC reliju ne veruje u istinitost moćnih poteza koji su ga plasirali ispred Ožijea, Mikelsena i kompanije...
„Nikada ne bih predvideo da će pobeda doći ovde, i to na verovatno najtežem reliju u celom VRC kalendaru. To je nešto za šta obično treba puno vremena, bio sam opušten i sve je došlo gotovo samo po sebi“, rekao je presrećni Kreg Bren.

Izabrane vesti

Međutim, njega je pre relija u testiranju omela nesreća. Vozač se shodno tome nije naročito ni pripremao za Finsku, pa je njegov uspeh i osećaj u vožnji utoliko veći.
„Jednostavno sam dodavao gas kad god je to bilo potrebno. Sve je išlo samo po sebi, po automatizmu“, konstatovao je Bren i sam zadovoljan što mu je na ovom reliju bio pun retrovizor velikana VRC relija.

Dobra vožnja Krega Brena zapala je za oko i čelnicima ekipa, pa je veoma moguće da se da će se on naredne sezone pridružiti Krisu Mekeu.

(FOTO: Action Images)  


tagovi

VRCSebastijan OžijeKreg BrenAndreas Mikelsen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara