""
""

Brzi voz Gameiro razneo Seltu, Sevilja kaparisala finale (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 04.02.16. | 22:17

Francuz sa dva gola prelomio pitanje pobednika i stavio tačku na Seltine nade

Iako je u četvrtfinalu Kupa kralja napravila podvig eliminacijom madridskog Atletika, Selta će morati da se zadovolji tim plasmanom. Sevilja je u prvom meču polufinala pregazila tim sa Balaidosa rezultatom 4:0 i rasterećeno dočekuje revanš u Galiciji.

Izabrane vesti

Više puta su fudbaleri Sevilje prethodnih godina dokazali da su majstori za kup takmičenja, a sada su maestralnom partijom praktično zakoračili u još jedno finale. U prvom poluvremenu nije bilo golova i oba tima su čekala šansu iz kontranapada. Ali početak drugog dela je odblokirao utakmicu. Posle kornera Banege, najviši u skoku je bio Rami i zakucao je glavom loptu u mrežu.

Bio je to signal za Seltu da krene više kao polovini Sevilje, ali se to ispostavilo kao kobna greška. U intervalu od dva minuta su sevnule dve munjevite kontre domaćih fudbalera koje je majstorski krunisao Kevin Gameiro. Francuz igra sjajno ove sezone, postigao je 18 golova na 30 mečeva u svim takmičenjima, a četvrti put je na jednom meču postigao dva gola.

Imala je Selta neke šanse da ublaži poraz i poveća šanse pred revanš na Balaidosu, ali je Serhio Riko bio sjajan na golu domaćeg tima. I dok su gosti jirili gol nade pred ravanš, usledio je udarac za totalni nokaut. Njihov bivši fudbaler Mihael Kron-Deli je u 87. minutu postavio konačnih 4:0 i Sevilja može da se sprema za finale. 

(FOTO: Action images)


tagovi

ŠpanijaSeviljaPrimeraMihael Kron DeliKevin GameiroEvropaBoston SeltiksAdil Rami

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara