""
""

Buđenje Partizanovih beba: Upalili smo mašinu, sad ćemo da gazimo

Vreme čitanja: 2min | ned. 22.10.17. | 16:03

Talentovani desni bek Luka Cucin nagovestio lepu perspektivu u dresu Teleoptika

Dugo nisu mogli da se „sastave“,  dva i po meseca tražili su koordinate, a onda su zabeležili dve pobede za šest dana i pobegli sa začelja tabele.

Najpre je minule subote oružje pred fudbalerima Teleoptika položio jedan od pretendenata za plasman u Superligi, TSC iz Bačke Topole (2:0), da bi u petak u „Zemunelu“ pala i Inđija (2:1).
Napokon. I u dosadašnjem toku prvenstva smo igrali dobro, stvarali šanse, samo nas golovi nisu hteli. U poslednje dve utakmice značajno smo popravili realizaciju i to se odmah odrazilo na povoljne rezultate. Trener Milan Ristić nas je „namestio“, vidi se to po rezultatima“, zadovoljno komentariše Luka Cucin, desni bek Optičara.

Izabrane vesti

Mladi tim, selektiran tako da jednog dana nego od dečaka u plavim dresovima zaigra za seniore Partizana, već u narednom kolu će se naći na velikom ispitu, pošto će gostovati Slobodi u Užici.
Ne bih da zvučim prepotentno ili da nekom pretim, ali mi se čini da smo upalili mašinu i da ćemo sad da gazimo. Zaleteli smo se i kako što osam kola nismo mogli da pobedimo, verujemo da u narednih osam, možda i više, ne možemo da izgubimo“.

Cucin je talentovani desni bek, u dosadašnjem toku sezone proveo je svaki minut na terenu i nagovestio da bi u bliskoj budućnosti mogao da zavredi prekomandu u prvi tim crno-belih. Posebno što ga je pre godinu i po dana, baš na stranicama MOZZART Sport tadašnji trener u kadetima Darko Tešović, pomenuo kao jednu od opcija za Partizanov tim budućnosti.
Svakom od nas u Teleoptiku motiv je da jednog dana zaigramo na velikoj sceni u Humskoj. Imam profesionalni ugovor s Partizanom i prirodno je da se nadam napretku, ali imam i samo 18 godina, tako da vreme radi za mene. Polako. Zasad je najbitnije da se pravilno razvijam i da u klubu imamo sjajnu atmosferu. Što je preduslov za jačanje karaktera i za bolje rezultate“.

Da crno-beli vode računa o svom talentu potvrdili su u novembru prošle godine. Tadašnji trener Marko Nikolić poveo ga je na revijalnu utakmicu sa Polimljem u Prijepolju, a Luka Cucin mu se odužio golom u slavlju 4:1.
„To je, možda, zato što sam karijeru počeo kao špic, pa mi ostalo snalaženje pred protivničkim golom, ha-ha-ha... Za mene je važno da ljudi koji me prate kažu da napredujem iz godine u godinu. Nadam se da ću, ako sve bude u redu, jednog dana moći da kopiram poteze mog fudbalskog idola, Danija Alvesa“, optimista je desni bek Teleoptika.


tagovi

Prva liga SrbijeSrbijaTeleoptik

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara