"Branko Jorović"
"Branko Jorović"

Čačanski san - veterani ponovo kraj Morave...

Vreme čitanja: 1min | pet. 06.03.15. | 11:08

Branko Jorović zagolicao maštu ljubitelja košarke

Branko JorovićKošarkaši Igokee pokušaće da na gostovanju u Zagrebu pobede Cibonu i produže seriju pozitivnih rezultata. Kapiten tima iz Aleksandrovca Branko Jorović optimista je pred subotnji meč koji počinje u 17 sati.
"U poslednjih mesec dana Igokea je u dobrom ritmu, zaređali smo sa pobedama, računajući i Kup, i probaćemo da iznenadimo Cibonu", kaže za MOZZART Sport Jorović i dodaje. "Tim iz Zagreba je bio neugodan rival Metalcu, igrali su na jednu loptu  i mogli su da dobiju meč (67:66). Ukoliko budemo na nivou minulih utakmica možemo se nadati  pobedi".

Do kraja ABA lige igraćete sa i sa Crvenom zvezdom i sa Megom. Šta očekujete?
"Zvezda ima najbolji tim u ligi i biće lako spremiti se za okršaj sa crveno-belima. Imaćemo motiv, igramo kod kuće i nismo bez šansi. Mega ima kvalitetan sastav, ali mi planiramo da iz poslednje tri utakmice izvučemo još neku pobedu".

Izabrane vesti

Nešto dugoročnije?
"Kad bismo se mi veterani Borca vratili u klub sa Morave, a ima nas poprilično širom Evrope, garantovano bi izborili učešće na Jadranu", malo u šali kaže Jorović i golica maštu čačanskih zaljubljenika u igru pod obručima.

Bilo bi lepo kad bi se pretočilo u javu...

Piše: Đurđe Mečanin;
Foto: Union Olimpija/Aleš Fevžer.


tagovi

Jadranska ligaIgokeaBranko Jorović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara