""
""

Čakar već ima prvo pojačanje za Partizan!

Vreme čitanja: 1min | uto. 27.10.15. | 21:56

Bivši kapiten mlade reprezentacije Crne Gore blista od kada je pomeren na mesto veziste

Govoreći danas na svom predstavljanju, novi sportski direktor Partizana Ivica Iliev poručio je da još ne razmišlja o eventualnim pojačanjima jer prvo želi da sagleda celokupnu situaciju u klubu! Ipak, portal šansasport.com došao je do informacije da je Damir Čakar, novopečeni skaut crno-belih, već preporučio potencijalno prvo pojačanje za januarski prelazni rok.

Izabrane vesti

Nekada sjajni vezista je poručio upravi da ima jednog igrača iz Crne Gore za njih, a radi se o 27-godišnjem Drašku Božoviću. Reprezentativni vezista i član Rudara iz Pljevalja, navodno je zanimljiv šampionu Srbije i uprave dva kluba će se sastati u januaru kako bi razgovarali o eventualnoj saradnji.

Bivši kapiten mlade reprezentacije Crne Gore blista od kada je pomeren na mesto veziste - u Mogrenu i Budućnosti igrao desnog beka veoma kvalitetno - pa bi lako mogao da nađe svoje mesto u veznom redu Partizana. 

Božović je ove sezone u dresu Rudara odigrao deset utakmica i postigao jedan pogodak. Pored pomenutih klubova igrao je još za Mladost, Lovćen, Domžale, Sutjesku i Hapoel Ševu.

(foto: MN Press)


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanIvica Ilievdraško božovićDamir Čakar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara