"DESTROVE ZAMENE"
"DESTROVE ZAMENE"

Čekajući Adrijana... Sabatini nikad ne spava, Roma „napada” Istočnu Evropu

Vreme čitanja: 2min | sre. 28.01.15. | 11:18

Rimljani užurbano traže zamenu za Matiju Destra koji će najverovatnije pojačati Milan...

DESTROVE ZAMENEZapelo je oko Luiza Adrijana. Roma je poslala ponudu vrednu 10.000.000 evra, dva odmah, i osam po završetku šestogodišnje pozajmice, a Šahtjor je sinoć zatražio dodatnih 24 sata da odgovori na ponudu. Sabatini ne želi da sedi i čeka, pa su sledeći na listi želja Dumbija, Konopljanka i Jermolenko.

Roma je prihvatila ponudu Milana za Matiju Destra vrednu nešto više od 16.000.000 evra, a ima priliku da ga zameni igračima sličnog kvaliteta, za značajno manje novca.

Izabrane vesti

Luiz Adrijano ima sjajnu sezonu, u Ligi šampiona je na pet utakmica postigao devet pogodaka, pa ako Sabatini zaista uspe da ga dovede za samo 10.000.000 mogao bi to lako da bude najbolji posao ovog prelaznog roka u Italiji.

Ipak i ako tamnoputi Brazilac ne pojača Vučicu, Roma ima spremne zamene. Prvi na listi je Sejdu Dumbija. Napadač CSKA iz Moskve već neko vreme igra na jako visokom nivou, a čini se da je posle pet sezona malo prerastao rusku Premijer ligu.

Pominju se još i Jevhen Konopljanka iz Dnjepra, kao i Andrej Jermolenko, uzdanica Dinama iz Kijeva. Obojica su krilni napadači za razliku od Destra, no u sistemu Rudija Garsije, napadači non-stop menjaju pozicije, pa to što ni jedan ni drugi nisu klasični napadači, verovatno ne bi bio problem. Ipak, kako je Destro jedini napadač, želja Sabatinija je da uz klasičnog napadača dovede još jednu opciju u navali.

Destro je ove sezone odigrao 19 utakmica i postigao pet golova, pa je jasno da neće biti lako nadomestiti njegov odlazak. Ipak, ako bilo koje od ovih imena dodate Totiju, Ljajiću, Iturbeu i Žervinju, biće to strašan napad Rimljana.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Zimski prelazni rok 2015Valter SabatiniSerija ASejdu DumbijaRomaMatija DestroLuiz AdrijanoJevhen KonopljankaItalijaEvropaAndrij Jarmolenko

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara