""
""

Cepter i Partizan se dogovorili za pet minuta: Sponzor ima dva iznenađenja za crno-bele

Vreme čitanja: 2min | sre. 27.04.16. | 17:03

Obnovljen ugovor između poznate kompanije i kluba iz Humske 1

Ono što je juče najavljeno danas je ozvaničeno. Kompanija Cepter i Partizan obnovili su saradnju i potpisali novi ugovor koji će važiti još godinu dana.
Produžavamo saradnju sa kompanijom koja je prepoznata u svetu kao lider u poljima proizvoda koje plasira, kompanija koja je moderna, napredna, a opet tradicionalna, jer postoji više decenija. Zadovoljstvo je što je takva kompanija prepoznala benefite saradnje sa klubom kao što je Partizan i što je odlučila da produži ugovor”, predočio je Predrag Vujović, direktor marketinga crno-belih.

Izabrane vesti

Vujović je na svečanosti u hotelu Cepter apart simbolično uručio dres Saše Ilića na kome su potpisi svih fudbalera ekipe Ivana Tomića Đorđu Rašiću, predstavniku Cepter grupe, koji je obrazložio da je izuzetno opočastvovan nastavkom saradnje sa klubom iz Humske 1.
Pregovori o obnovi ugovora su trajali dugo, između pet i deset minuta“, našalio se Rašić. „Složili smo se da moramo da ostanemo zajedno i da se naša saradnja nastavi na višem nivou. Pre nekoliko dana smo proslavili 30 godina postojanja i ovo je sjajan način da taj jubilej obeležimo“.

Rašić je najavio dva iznenađenja za crno-bele fudbalere.
„Mimo ovog ugovora, u narednih nekoliko nedelja isporučićemo Partizanovim igračima najnovije modele Cepter cipela, nadam se da će u njima ušetati ne samo u grupnu fazu Lige Evrope, nego i dočekati proleće koje nam je ove sezone izmaklo. Isto tako, svim zaposlenima u Sportskom društvu Partizan ćemo pokloniti Cepter VIP kartice, kojima će naše proizvode moći da kupuju širom sveta sa deset procenata popusta“, dodao je Rašić.

Kad je reč o Partizanu u Evropi moraće crno-beli u preostalih šest utakmica, u dva takmičenja, da se uopšte izbore za pravo da igraju međunarodne utakmice.
Vidim, piše se da je neizvesno hoćemo li igrati Evropu, kao da je Paritzanu Evropa u magli, ali ja ne mogu da zasmilim taj scenario. Kao čovek i kao fudbaler trudiću se da pomognem timu počev od sutrašnjeg meča sa Borcem, da ostvarimo što više pobeda, da pokušamo da prestignemo Čukarički na drugom mestu ili da osvojimo Kup. To svako od nas želi“, uverava Valeri Božinov, napadač Parnog valjka, koji je imao i zanimljivu poruku za rukovodioce kluba iz Humske 1.

Pratite MOZZART i na našoj novoj Fejsbuk stranici!

(FOTO: FK Partizan)


tagovi

SuperligaSrbijaSponzorski ugovorPredrag VujovićFK PartizanCepter

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara