Lino Červar
Lino Červar

Červar: Trebalo je izdržati kriterijum sudija, čekamo pobedu u Zadru

Vreme čitanja: 1min | čet. 11.04.19. | 21:55

Hrvatski selektor zadovoljan osvojenim bodom u Beogradu

Selektor rukometaša Hrvatske Lino Červar nije bio zadovoljan suđenjem u okršaju sa Srbijom u beogradskoj Areni (25:25) u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.
"Trebalo je izdržati ovaj kriterijum suđenja, ali opet na kraju čestitke igračima. Morali smo da budemo malo mudriji u nekim trenucima, ali mogli smo i da izgubimo na kraju. Teško je igrati u ovakvim okolnostima, na kraju sam zadovoljan borbenošću, kao i time što smo se mentalno vratili kada su oni preuzeli vođstvo. Nama je svaka utakmica bitna zbog toga da se uigravamo malo bolje i više. Nedostajali su nam povređeni igrači", ocenio je Červar

Na pitanje de je nestala sjajna igra s početka utakmice, selektor Hrvatske odgovara:
"Bili smo ubojiti s distance na početku, ali i kasnije slabiji i malo smo pali u promeni pozicija u napadu. Igrali smo stihijski i došli u krizu realizacije, ali smo se nekim izmenama vratili i smogli snage da iz Beograda odemo neporaženi. Čekamo Zadar i navijače koji jedva čekaju tu utakmicu i pobedu pred punom dvoranom."

Izabrane vesti

Hrvate je ponovo spasio i sjajni golman Šego (12 obrana) od čega su mnoge došle u ključnim trenucima.
"Šego se pokazao na Svetskom prvenstvu i on je naša velika snaga. Skroman je, koncentsiran, borben na golu - samo komplimenti za njega", zaključio je Červar.

Foto: Star Sport


tagovi

Lino Červarrukometna reprezentacija hrvatske

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara