""
""

Crveno-beli u poteri za izraelskim brzanjcem: Idan Verad Zvezdin bingo za Evropu! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 25.06.15. | 17:00

Reč je o krilnom fudbaleru koji je već pet sezona jedan od najboljih pojedinaca Makabija iz Haife

Dani raspleta u Ljutice Bogdana. Razmišljali su čelnici Crvene zvezde o najboljim igračima domaćeg prvenstva, imali spisak potencijalnih inostranih pojačanja, ali su u poslednjih 24 sata krenuli u ozbiljnu akciju. Transfer Brazilca Bruna De Matosa je završen, Srđan Plavšić se reprezentativnim drugovima Joviću i Ristiću pohvalio da će uskoro postati saigrači... Ali tu nije kraj.

Crvena zvezda je ozbiljno zainteresovana za bivšeg mladog reprezentativca Izraela Idana Verada, saznaje MOZZART Sport. Iako je Zvezda finansijski limitirana pojedine menadžerske agencije nude brojne igrače odgovornima iz Ljutice Bogdana. Mnogi od njih predstavljaju „bofl“ robu, ali je pažnju Miodraga Božovića skrenuo krilni fudbaler Makabija iz Haife. Reč je o igraču koji je godinama jedan od najboljih pojedinaca izraelskog prvenstva.

Izabrane vesti

Idana Verada je preporučila jedna od najpriznatijih domaćih menadžerskih agencija, a nema sumnje da bi njegov dolazak predstavljao bingo letnjeg prelaznog roka. Naravno, ako je suditi po njegovom minulom radu. Povoljna okolnost za čelnike Crvene zvezde je činjenica da je Veradu istekla ugovorna obaveza sa Makabijem iz Haife, pa ne bi morali da plaćaju obeštećenje.

Nestrpljenje na Marakani: Čekaju se Plavšićevo i Ibanjezovo "DA"!

Brzonogi krilni fudbaler je pet sezona standardan u ekipi iz Haife, a radio je pod trenerskom palicom nekadašnjeg šefa stručnog štaba Partizana Aleksandra Stanojevića. U prethodnoj sezoni je odigrao 20 prvenstvenih mečeva i postigao šest golova.

Verad ima odličnu levu nogu, što je privuklo pažnju Miodraga Grofa Božovića. Tokom karijere je postigao nekoliko sjajnih golova, a navijačima Makabija je posebno u sećanju ostao pogodak protiv Maribora.

Verad je rođen 1989.godine. Pre Makabija je igrao za Beirat iz Jersalima i Ramat Gan.

(Foto Action Images)


tagovi

Zvezdan TerzićSuperligaSrbijaMiodrag Grof BožovićIdan VeradEvropaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara