""
""

Čukarički spremio četiri pojačanja!

Vreme čitanja: 2min | pon. 13.07.15. | 16:02

Neki će biti u timu već za dvomeč sa Gabalom...

Posle plasmana u drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope - četiri pojačanja. Čukarički je danas predstavio četiri nova igrača za predstojeću sezonu, među kojima su: doskorašnji golman čačanskog Borca Nikola Petrić, igrači sredine terena Saša Jovanović iz Bežanije i Branislav Janković iz Grblja, kao i nekadašnji štoper Lokomotive iz Sofije Marko Ranđelović. 

Izabrane vesti

Vladimir Matijašević, sportski direktor Čukaričkog rekao je da je angažmanom četvorice igrača zatvoreno 90 odsto prelaznog roka što se tiče dolazaka, a da se još čeka na ponude za igrače koji treba da odu iz kluba.
"Petrića znate verovatno iz čačanskog Borca - za sad se super uklopio kod nas, Jovanović je došao iz Bežanije - pratili smo ga imao je sjajnu sezonu, Janković nije igao šest meseci, ali sad je ovde, a Randjelović umesto Rendulića".

Igrači su se složili da je Čukarički klub sa velikim ambicijama i poručili da će dati sve od sebe da opravdaju očekivanja.

Nikola Petrić je istakao da je ekipa maksimalno spremna za predstojeću sezonu i utakmice kvalifikacija za Ligu Evrope, kao i da je atmosfera u timu pozitivna. Jovanović ocenjuje da je Čuka sjajan klub, da je prezadovoljan prvim utiscima i da želi da se prikaže u najboljme svetlu. Janković, koji je poslednji angažman imao u crnogorskom Grblju, navodi da je više nego zadovoljan u Čukaričkom, a Randjelović, koji je u međuvremenu licenciran i biće u konkurenciji za tim protiv Gabale želi da opravda očekivanja i predstavi se kvalitetnom igrom.

(FOTO: Printscreen Via fkcukaricki.rs)


tagovi

SuperligaSrbijaSaša JovanovićNikola PetrićMarko RanđelovićLiga EvropeČukaričkiBranislav Janković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara