""
""

Čukini junaci iz meča sa Radnikom najavljuju: Igraćemo još bolje!

Vreme čitanja: 1min | pon. 14.09.15. | 17:23

"Prezadovoljan sam, fenomenalan je osećaj biti dvostruki strelac. Borili smo se, ali uvek ima mesta za napredak i podizanje forme i igre. Čestitam Nemanji (Stevanoviću) na sjajnoj odbrani jedanaesterca. Nadam se sve boljim rezultatima iz utakmice u utakmicu", rekao je Dragoljub Srnić

Istaknuti prvotimci Čukaričkog Dragoljub Srnić i Nemanja Stevanović posle pobede Radnika iz Surdulice ocenjuju da u ekipi sa Banovog brda ima još prostora za napredak i da će iz meča u meč igrati sve bolje.

Izabrane vesti

Odlični vezista ekipe Vladana Milojevića ne krije zadovoljstvo zbog dva postignuta gola na poslednjoj utakmici protiv Ranika u devetom kolu domaćeg prvenstva.
"Prezadovoljan sam, fenomenalan je osećaj biti dvostruki strelac. Borili smo se, ali uvek ima mesta za napredak i podizanje forme i igre. Čestitam Nemanji (Stevanoviću) na sjajnoj odbrani jedanaesterca. Nadam se sve boljim rezultatima iz utakmice u utakmicu", rekao je Srnić za klupski sajt.

Stevanovićeva odbrana možda je bila i presudna na utakmici, pošto je u tom trenutku sprečio protivnike da dodju do izjednačenja.
"Srećom odbranio sam penal i posle smo ih kaznili i postigli drugi gol. Pročitao sam ga - po zaletu na loptu levom nogom znao sam da će šutnuti u moju levu stranu i odbranio sam taj šut", naveo je mladi golman.

Srnić i Stevanović poručili su da ih je posebno obradovao pogodak bivšeg Čukinog igrača Rajka Brežančića na debiju za holandski AZ Alkmar i složili se da je sjajan debi u dresu Crvene zvezde imao i Dragoljubov brat blizanac, Slavoljub Srnić, na večitom derbiju protiv Partizana.

Čukarički se sa dva vezana trijumfa probio na peto mesto Superlige, a narednog vikenda gostuje Javoru u jednom od derbija 10. kola.

(FOTO: MN press)


tagovi

SrbijaNemanja StevanovićDragoljub SrnićČukarički

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara