Čupanje kad mu vreme nije

Vreme čitanja: 2min | pet. 14.12.18. | 13:41

Aktuelni šampion Vojvodina gostuje indisponiranom viceprvaku (18.00)

Novom Pazaru nikako da krene.

Verovatno ni najveći poznavaoci prilika u odbojci nisu mogli da zamisle scenario u kojem je vicešampion Srbije poslednji na tabeli. Da stvari budu gore pobrinuo se raspored, pošto Novom Pazaru danas na megdan stiže Vojvodina. Postavlja se pitanje koliko je realno da domaći traže bodove protiv aktuelnog šampiona i prvoplasiranog tima, koji je, doduše, zapao u krizu rezultata i smenio trenera Duška Nikolića.

Izabrane vesti

U taboru domaćih ne gube nadu...
"Dolazi nam lider, ali posle teškog poraza od Crvene zvezde u polufinalu kupa, čime su ozbiljno doveli u pitanje plasman u finale. Za klub takvog renomea bio bi to veliki neuspeh. Biće sigurno naoštreni ne bi li ispravili sve propuste sa međunarodne i domaće scene. Na nama je da pokušamo da dođemo do zlata vredne pobede. U takvoj smo situaciji da nam je imprativ pobeđivati bez obzira na ime rivala", rekao je ponajbolji igrač Novog Pazara Marko Radosavljević i dodao:
"Teško je vaditi se protiv jake ekipe pune kvalitetnih pojedinaca, ali ne preostaje nam ništa drugo. Kad smo mogli da gubimo bodove od onih koji su pre početka lige već bili viđeni za poslednja mesta, što se sad ne bismo čupali protiv najboljeg."

Sem domaćeg terena, Novi Pazar nema mnogo aduta pred ovaj meč.
"Ne bih zanemarivao činejnicu da smo ih već jednom pobedili u Superkupu. Nije nebitno i to da oni nikada nisu dobro igrali na našem vrućem terenu", puca od optimizma Radosavljević.

Vojvodina je kvalitetom znatno iznad rivala, al novosadski tim je na početku sezone napravio je neočekivani kiks u Novom Pazaru i izgubio pomenuti trofej Superkupa. Sada je prava prilika za revanš, ali i vraćanje samopouzdanja pred nove izazove koji slede.
"Raspored utakmica je takav da nemamo vremena da razmišljamo o onome što je bilo, nego se odmah okrećemo prvom narednom meču, a to je sada susret protiv Novog Pazara. Očekujem svakako dobru igru i pobedu. Protivnik ima svoje probleme, ali nas to ne treba da zanima. Moramo da gledamo svoju stranu terena i budemo na visokom nivou. Ovo je za mene novi izazov, ali igrače dobro poznajem, prošao sam sa njima cele pripreme. Ambicije kluba su dobro poznate, uvek idemo na pobedu, svestan sam svega toga i tako sam i prihvatio novu ulogu"; kaže novi šef stručnog štaba Vojvodine Siniša Gavrančić

SRBIJA 1 - 13. KOLO:

Petak

18.00: (1,15) Crvena zvezda - Spartak Subotica (4,70)
18.00: (4,00) Novi Pazar - Vojvodina (1,20)
18.00: (1,35) Radnički Kragujevac - Valjevo (2,90)

Subota

18.00: Partizan - Spartak Ljig
19.00: Mladi Radnik - Jedinstvo

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

Foto: MN Press


tagovi

OK Novi PazarOK Vojvodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara