Čuvaj, stiže Tomi!

Vreme čitanja: 1min | uto. 31.07.18. | 12:12

Ham-Kam iskočio iz kalupa norveških niželigaša odigravši tri puta zaredom 0-2. Teško će tu seriju i nastaviti

Ham-Kam i Viking sastaju se danas u poslednjoj utakmici 17. kola norveške Druge lige. Uz poznatu činjenicu da su švedski niželigaši meka za igranje na veći broj golova, slična je situacija i sa drugorangiranim takmičenjem u Norveškoj, pošto i komšije praktikuju efikasan fudbal.

Domaćin je trenutno tik iznad opasne zone, sa tri boda prednosti u odnosu na Floro i sa te strane je miran, budući da će Floro, Stromen i Levanger izvesno voditi bitke za 12. poziciju, koja donosi baraž za opstanak. Ham-Kam je iskočio iz gore pomenutog kalupa - na prethodna tri njegova meča zaokružen je tip 0-2, mada će taj trend verovatno prekinuti, s obzirom na to da mu na noge dolazi ekipa koja je u ozbiljnom naletu.

Izabrane vesti

Viking je seriju od četiri poraza arhivirao sa četiri pobede na kojima je postigao ukupno 14 golova. Na minule dve utakmice ukupno deset! Gosti iz zapadnog dela zemlje bi petim trijumfom u nizu došli do drugog mesta, što bi im u perspektivi donelo direktnu poziciju u eliti. Prvi susret posle skoro decenije pomenuti rivali su odigrali u junu, a Viking je lako uzeo ceo plen. Dodajmo još da boje Vikinga brani najbolji strelac lige Tomi Hoiland. On je na prethodna četiri meča postigao pet od ukupno 11 golova.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Uto 19:00 5628 NOR 2 Ham Kam - Viking kmb 2&3+ 3,20
Ukupna kvota3,20

Foto: Screenshot

 


tagovi

Norveška 2sportsko klađenjeViking

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara