"Lazar Marković"
"Lazar Marković"

Da bi Inter poleteo Mančiniju treba Lazar Marković

Vreme čitanja: 1min | ned. 21.12.14. | 12:32

Drugo krilo Neroazura bi trebalo da bude Alesio Čerči, a spremne su i zamene

Lazar Marković(Od dopisnika MOZZART Sporta iz Rima)

Izvori bliski Interu tvrde da je jedan od dvojice krilnih napadača - koje je trener Intera Roberto Mančini označio kao neophodne za kompletiranje sastava Nerazura na jučerašnjoj konferenciji za novinare -  Lazar Marković.

Izabrane vesti

Dvadesetogodišnji Čačanin je već bio na meti Intera ali su Benfika, a zatim i Liverpul bili konkretniji i brži od italijanskog kluba. Mančinija prati fama da je uz Žozea Murinja najuticajniji trener kada je u pitanju odlučivanje o dovođenju pojačanja, i u sportskom centru u Apijano Đentileu danima kruži priča da su Alesio Čerči i Marković idealni fudbaleri za krilne pozicije, koje bi u Mančinijevim zamislima, omogućili Interu da poleti u prolećnom delu sezone.

U slučaju da Liverpul ne dozvoli odlazak na pozajmicu Markovića u Inter, sa pravom otkupa u junu, alternative su Ukrajinac iz Dnipra Jevhen Konopljanka i mladi Belgijananc iz redova PSV-a Zakarija Bakali.

Piše: Željko Pantelić

(FOTO: Action images)


tagovi

Alesio ČerčiEngleskaEvropaInterItalijaJevhen KonopljankaLazar MarkovićLiverpulPremijer ligaRoberto ManćiniSerija AZakarija Bakali

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara