""
""

Da li je to Zvezda dobila Rikardinja? Gol i dve asistencije!

Vreme čitanja: 1min | sub. 02.09.17. | 13:40

Brazilac pogodio protiv Građevinara i namestio dva pogotka Slavoljubu Srniću

Fuidbaleri Crvene zvezde savladali su Rad u prijateljskoj utakmici na stadionu Rajko Mitić, a igrač utakmice bio je Brazilac Rikardinjo, koji se konačno upisao u strelce, ali i bio asistent kod oba gola Slavoljuba Srnića – 3:1 (2:1).

Izabrane vesti

Crveno-beli su slavili nakon preokreta, a Građevinare je u vođstvo doveo Piščević u 20. minutu, koji je u tom trenutku iskoristio dobar centaršut Mijatovića i savladao Kahrimana.

Ipak, srpski vicešampion je tada dodao gas, već deset minuta kasnije centaršut Rikardinja je iskoristio brzonogi Srnić, a potpuni preokret dogodio se u 38. minutu, s tim što je Brazilca prvo centrirao sa leve, a ovoga puta sa desne strane.

Rikardinjo je vrlo dobru partiju krunisao u 52. minutu preciznim udarcem sa oko 11 metara. Do kraja utakmice Brazilac je imao još jednu priliku za gol, ali je negov udarac u 74. minutu otišao preko prečke.

Crveno-beli sezonu nastavlja prvenstvenom utakmicom sa Javorom narednog vikenda, dok je 14. septembra očekuje start Lige Evrope i utakmica sa BATE Borisovim na stadionu Rajko Mitić. Građevinari narednog vikenda gostuju Radniku u Surdulici.

CRVENA ZVEZDA – RAD 3:1 (2:1)
/Srnić 30, 38, Rikardinjo 52 - Piščević 20/

Pomoćni teren stadiona Rajko Mitić
Sudija: Aleksa Mitrović

CRVENA ZVEZDA: Kahriman – Gobeljić, Le Talek, Frimpong, Anđelković - Račić, Krstičić, Milijaš - Srnić Milić, Rikardinjo.
Rezerve: Supić, Ibrahim, Ze Markos, Savić, Bainović, I. Ilić.

RAD: Zogović, Vico, Mijatović, Stojanović, Piščević, Šipčić, Zonjić, Lutovac, Lukić, Mladenović, Vujačić.
Rezerve: Ratković, Ljubinković, Tanasijević, Ajković, Grbović, Lazić.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SuperligaSrbijaSlavoljub SrnićRikardinjoFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara