""
""

Da li se sećate Holgera Badštubera?

Vreme čitanja: 1min | sub. 19.04.14. | 19:46

Bajernov defanzivac posle 500 dana odradio trening visokog intenziteta

Bajern je prošle godine imao najbolju sezonu i istoriji, osvojena je tripla kruna i to na dominantan način, cela Evropa je brujala o superiornosti mašinerije Jupa Hejnkesa, u Minhenu je teklo med i mleko, i pivo, svima osim Holgeru Badštuberu (25).

Nemačkom fudbaleru je predviđana blistava karijera, postao je standardan igrač FK Holivud sa 20 godina, prikupio 30 nastupa za A selekciju Pancera, igrao na poziciji štopera, a i levog beka, svi su očekivali da postane Tomas Miler defanzive, ali je u decembru 2012. godine na utakmici sa dortmundskom Borusijom pokidao ligamente i od tada nije odigrao nijedan meč!

Izabrane vesti

U maju 2013. plavokosi Nemac je krenuo sa laganim treninzima, ali stigao ga je novi peh, povreda nije zalečena kako treba i najavljeno je da se Bajernovo dete neće uskoro vratiti na teren, i da će definitivno propustiti čak i Svetsko prvenstvo u Brazilu.

A sada čak 500 dana kasnije, Badštuber je konačno odradio trening visokog intenziteta, a kako u klubu kažu čak je i "šutirao loptu". Ako se levonogi igrač posle ovoga vrati u formu, i ponovi igre koje je pružao pre dve godine čak i navijači najvećih Bajernovih rivala će morati da pokažu poštovanje ovakvom borcu.

Ovaj momak, čelične snage volje, definitivno zaslužuje da doživi još ovakvih trenutaka. 

(FOTO: Action images)


tagovi

NemackaHolger BadštuberEvropaBajern Minhen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara