Rezzime jučerašnjeg dana (subota): Samo je Bešiktaš nedostajao

Vreme čitanja: 3min | ned. 19.05.24. | 07:58

Pogledajte ko vam je 18. maja doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

LEVERKUZEN - AUGZBURG (tip 1, kvota 1,22) - rezultat 2:1

Novi šampion Nemačke postao je tek treći klub iz "liga petica" u 21. veku sa sezonom okončanom bez ijednog poraza.

Opširnije OVDE.

DORTMUND - DARMŠTAT (tip 1, kvota 1,15) - rezultat 4:0

Ubedljiva pobeda Borusije Dortmund na zatvaranju bundesligaške sezone poslužila je ekipi da u dobrom raspoloženju čeka finale Lige šampiona sa Real Madridom, ali i da se navijači na Vestfalenu oproste od kapitena Marka Rojsa, koji je imao sjajan gest za njih.

Opširnije OVDE.

ŠTUTGART - MENHENGLADBAH (tip 1, kvota 1,25) - rezultat 4:0

Ubedljivom pobedom na svom terenu, začinjenom sa dva pogotka Serua Girasija, Švabe su iskoristile poraz Bajern Minhena od Hofenhajma i u poslednjem kolu Bundeslige preuzele drugu poziciju.

Opširnije OVDE.

LEČE - ATALANTA (tip 2, kvota 1,75) - rezultat 0:2

Sredinom aprila, nije Liga šampiona delovala tako realno iz vizure Atalante. Bila je ekipa Đan Pjera Gasperinija na šestom mestu, još nije bilo zvanično da će Italija imati pet predstavnika, a i petoplasirana Roma bežala joj je sedam bodova. Mesec dana kasnije, druga se pesma peva u Bergamu!

Opširnije OVDE.

KLUŽ - FARUL (tip 1, kvota 1,35) - rezultat 5:1

Gosti iz Konstance nisu imali šta da traže protiv zahuktalih domaćina. Da će Kluž nastaviti seriju pobeda bilo je jasno već do poluvremena, pošto je na semaforu u 38. minutu pisalo 4:0.

SLAVEN - DINAMO ZAGREB (tip 2, kvota 1,50) - rezultat 2:3

Opustili su se u Zagrebu posle osvojene titule, pa umalo da neočekivano prekinu seriju pobeda. Da ne bude tako i da sva tri boda, ipak, završe na Maksimiru, pobrinuo se 18-godišnji Luka Vrbančić u petom minutu nadoknade.

SPORTING - ŠAVES (tip 1, kvota 1,05) - rezultat 3:0

Očekivanom pobedom Sporting je stavio tačku na sezonu 2023/2024 i omogućio svojim navijačima da nastave sa proslavom titule. Pitanje pobednika bilo je rešeno u poslednjim minutima prvog poluvremena kada je domaćin iz Lisabona postigao gol za 2:0, a gosti nedugo zatim ostali sa igračem manje.

ALAVES - HETAFE (tip 1, kvota 1,92) - rezultat 1:0

Na vreme su ova dva tima obezbedili opstanak u Primeri, pa su rasterećeni ušli u finiš sezone. S tim da su Nemanja Maksimović i saigrači u predgrađu Madrida zaređali sa porazima. Ovaj večerašnji bio im je četvrti u nizu, a potpisao ga je Karlos Visente već u 12. minutu.

Opširnije OVDE.

BRAGA - PORTO (tip 2, kvota 2,05) - rezultat 0:1

U poslednjoj utakmici Primeire za tekuću sezonu Braga je ugostila Porto i imala priliku da ga pobedom pretekne na tabeli. Ipak, domaćini su konstantno bili u podređenom položaju u odnosu na rivala koji nije odigrao toliko kvalitetno koliko je morao s obzirom na igrača više već od 12. minuta.

Opširnije OVDE.

PRECRTANO

BEŠIKTAŠ - HATAJ (tip 1, kvota 1,57) - rezultat 2:2

Bešiktaš je mogao da iskoristi poraz Bašahšehira i izjednači se na četvrtom mestu, ali su Orlovi kiksnuli i odigrali samo 2:2 protiv pomenutog Hataja. Kolo pred kraj Bešiktaš ima dva boda manje i izvesno je da se preko prvenstva neće domoći Evrope. Rezervnu šansu imaće preko državnog kupa, gde ga očekuje finale protiv Trabzona.

Opširnije OVDE.


tagovi

rezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara