""
""

Edsonu plata u Zvezdi 240.000 evra, na leto stiže napadač top klase!

Vreme čitanja: 2min | pet. 29.01.16. | 18:41

Snažni štoper koji je nosio dres Sao Paola biće podvrgnut lekarskim pregledima u ponedeljak, nakon čega će se staviti paraf na ugovor sa Crvenom zvezdom

Tačka na prelazni rok u Crvenoj zvezdi je stavljena. Bar što se tiče dolazaka igrača. Posle Davida Babunskog i Damijana Le Teleka, spisak novajlija zaključiće, kao što je MOZZART Sport najavio, Edson da Silva, štoper iz Brazila.

Izabrane vesti

On se već nalazi u avionu za Beograd i, prema planu, trebalo bi da pistu surčinskog aerodroma dotakne tokom subote, a prema našim saznanjima, igraće za godišnju platu od 240.000 evra.

Veruju na Marakani da je Edson da Silva bingo i da će predstavljati kapitalno pojačanje, ne samo na domaćoj, nego i na evropskoj sceni.

Snažni štoper koji je nosio dres Sao Paola biće podvrgnut lekarskim pregledima u ponedeljak, nakon čega će se staviti paraf na ugovor sa Crvenom zvezdom.
“Dolaskom Brazilca Silve zaključili smo prelazni rok. Mislimo da smo doveli sve što nam je potrebno i da će novajlije doneti kvalitet više ekipi koja iza sebe ima sjajnu jesen. Za Silvu smo dobili najbolje moguće preporuke i očekujemo da opravda epitet top pojačanja“, poručio je za MOZZART Sport Blažo Raosavljević, sportski direktor Crvene zvezde.

Najkasnije za 24 sata, a možda i večeras, biće poznata sudbina štopera Vukašina Jovanovića. On je trenutno bliži ruskom Zenitu, ali na Marakani, zajedno sa zastupnicima talentovanog fudbalera moraju da izvagaju pristile ponude, među kojima je i ona iz Bordoa.

KUVA NA MARAKANI! ZENIT OTIMA BORDOU JOVANOVIĆA!

Dakle, manje-više poznato je sa kojim će kadrom crveno-beli nastaviti sezonu i pripremati se za evropske kvalifikacije. Odlazak Luke Jovića u Benfiku neće za posledicu imati dovođenje novog napadača.

Stručni štab veruje da prolećne bitke mogu da iznesu neprikosnoveni Ugo Vijeira, te iskusni Predrag Sikimić, te oporavljeni Petar Orlandić.
“Planiramo da na leto dovedemo top napadača“, dodao je Raosavljević.

(FOTO: Youtube printscreen i Starsport)


tagovi

SuperligaSrbijaEvropaEdson SilvaFK Crvena zvezdaBrazilBlažo Raosavljević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara