""
""

Dama ponovo merka Ivanovića! Hoće li ovog puta imati sreće?

Vreme čitanja: 2min | sre. 28.12.16. | 09:35

Mateo Darmijan je jedna od opcija, ali je preskup u ovom trenutku. Alternativa je da Juventus vrati mladog Pola Lirolu s pozajmice iz Sasuola

Praktično još od prošle zime mediji su Branislava Ivanovića dovodili u vezu sa Juventusom. Početkom godine opcija prelaska u Torino nije bila moguća pošto je srpski kapiten imao želju da ostane na Stamford Bridžu, ali kako je sada u drugom planu kod Antonija Kontea, šansa da italijanski šampion dobije željeno pojačanje drastično raste. 

Izabrane vesti

Kako javlja torinski Tutosport, kategorično uvek dobro upoznat sa dešavanjima u klubu, Juventus je u velikom problemu zbog zdravstvenog stanja Danija Alvesa i loših izdanja Aleksa Sandra, zbog čega se kao jedan od prioriteta postavilo dovođenje još jednog kvalitetnog desnog beka. S tim što je potraga za centralnim vezistom iznad svega. 

A Branislav Ivanović bi se savršeno uklopio u Juventusovu strukturu. Gotovo je izvesno da Čelsi više neće s njim produžavati ugovor, a kako mu postojeći ističe na leto, Ivanović će biti slobodan da samostalno pregovara sa svim zainteresovanim stranama već od prvog dana nove godine. 

Dakle, u slučaju da Čelsi ne bude želeo da pusti Ivanovića sada, Juventus bi mogao da dobije Srbina bez obeštećenja na leto. 

Ali sada je sve u Čelsijevim rukama, odnosno na tome da li će Antonio Konte ponuditi nastavak saradnje nekada nezamenjivom šrafu ekipe sa Stamford Bridža i zameniku Džona Terija

Juventus, navodno, ima još dve opcije kako da popuni popuni mesto na desnom boku. Prva je odlazeći bek Mančester junajteda Mateo Darmijan, ali on je ipak preskupa opcija za Juve u ovom trenutku. A i klupska je želja da se pronađe što jeftinije rešenje. 

Druga opcija je da Bjankoneri vrate talentovanog Pola Lirolu sa pozajmice iz Sasuola. Ali to bi bila velika kocka za klub, s obzirom da Špancu nedostaju minuti u prvom timu i iskustvo na terenu, pa bi ovakva odluka mogla da se obije o glavu čelnicima petostrukog uzastopnog prvaka Serije A. 

Uskoro bi sve moglo da bude jasnije.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Serija AsasuoloPremijer ligaMateo DarmijanJuventusItalijaEvropaEngleskaČelsiBranislav Ivanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara