""
""

Dan Petresku na treningu Čukaričkog! (FOTO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 29.06.15. | 09:29

Legendarni rumunski as imao priliku da se upozna sa sistemom rada srpskog osvajača kupa, koji direktno sa priprema u Austriji putuje za Domžale na prvi meč kvalifikacija za Ligu Evrope

Fudbaleri Čukaričkog ulaze u samu završnicu letnjih priprema za novu sezonu. Brđani se nalaze na pripremama u Vindišgarštenu u Austriji. U ovoj idiličnoj bazi srpskog kluba tokom leta će biti i brojni bogatiji evropski klubovi, poput Galatasaraja, Štutgarta i Kajzerslauterna.

Izabrane vesti

Jučerašnji jutarnji trening Čukaričkog posetio je čuveni rumunski fudbaler Dan Petresku. Nekadašnji fudbaler Steaue, Đenove, Čelsija i Sautemptona je trenutno trener rumunskog Targu Mureša, a njegov tim je posle treninga Čukaričkom odigrao prijateljsku utakmicu sa austrijskim Gredigom, pa je imao priliku da se upozna sa sistemom rada srpskog osvajača kupa.

Petresku je tokom bogate igračke karijere 95 puta nosio dres rumunske reprezentacije, a kao trener je vodio nekoliko poznatih klubova. Između ostalih, bio je šef stručnog štaba Rapida iz Bukurešta, Visle iz Krakova, kao i ruskih timova Kubana iz Krasnodara i Dinama iz Moskve.

Fudbalere Čukaričkog u četvrtak 2. jula očekuje prvi meč prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, a rival će im biti slovenački Domžale, a revanš susret je na programu sedam dana kasnije u Beogradu.

(FOTO: fkcukaricki.rs)


tagovi

SuperligaSrbijaDan PetreskuČukarički

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara