"Uroš Račić, Luka Ilić i Luka Adžić čekaju šansu"
"Uroš Račić, Luka Ilić i Luka Adžić čekaju šansu"

Dan za Zvezdine klince! Špijun sa Malte: Zaustavite prekide

Vreme čitanja: 3min | čet. 06.07.17. | 12:04

Le Talek utučen, Milojević gleda kako da proširi kadar u utakmici kojom srpski predstavnik overava plasman u drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope

Uroš Račić, Luka Ilić i Luka Adžić čekaju šansu

(Od specijalnog izveštača MOZZART Sporta sa Malte)

Izabrane vesti

Jeste Crvena zvezda dobijala lekcije po raznim kazahstanskim prostranstvima, igrala se sa ugledom starijih generacija, ali nije došla do te mere da strahuje od tamo nekih Maltežana. Kurtozano hvale igrači i stručni štab predstavnika sa Ostrva, ali u podsvesti znaju da su završili posao u beogradskom meču sa Florijanom.

Na to ih tera malteški ambijent. Nije ovo fudbalska sredina, ni blizu...

Niko ni ne pominje da je u Paoli, mestu pored La Valete, trenirala sinoć Crvena zvezda. A da će večeras (20.30, bez TV prenosa) igrati revanš prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Nema ni novinskih natpisa, možda zbog činjenice da lokalno stanovništvo ne voli Zvezdinog rivala.

Čak bismo rekli da oseća i animozitet.
Ne vole Florijanu na Malti. Jeste to veliki klub, ali je dolaskom Italijana izgubio identitet. Italijani kao Italijani, vole da prave cirkus. Da ste samo videli kako su se ponašali u finalu Kupa protiv Slijeme. Trener je utrčavao do centra, predsednik ide sa obezbeđenjem. Nije to ono što Maltežani hoće“, kaže srpski trener koji predvodi Balzan Marko Mićović.

--->>> MOZZART kvote 6536: Florijana - Crvena zvezda 1 (9,00), X (5,00), 2 (1,30)

Videlo se još u Beogradu da Crvena zvezda nema od čega da strahuje. Florijana zna dobro da stoji u defanzivi i ništa više od toga. Otuda Zvezdin špijun sa Malte kaže da je sve jasno.
Fudbal je to, može da se desi da Florijana rano da gol, međutim, ne verujem da može da ugrozi Zvezdu. Oni imaju kao jako oružje ofanzvivni prekid. To su jaki, zbog toga su osvojili Kup. Ostalo... Ne bih da komentarišem. Sve što vama pričam rekao sam i gospodinu Milojeviću koji me je odmah kontaktirao. Dakle, nema razloga za brigu, mada Maltežani napreduju. Mi smo poveli protiv Videotona i onda smo u šestom minutu primili gol sa igračem manje. Uhvatili su nas dok je kolumbijski štoper menjao kopačke. Nije velika razlika u klasi, ali ipak postoji", dodaje Mićović.

--->>> Zvezdina totalna rekonstrukcija: Ponovo na Malti, ali samo sa dvojicom prošlogodišnjih startera
--->>> Vladan Milojević sa Malte o “tata Kangi“, Donaldu i naređenju
--->>> Ko posle Florijane? Irtišu problem štoperi, Fonseka najopasniji sa 20.000 mesečno! Doktorova muka nisu komarci, nego najmanji budžet u Bugarskoj

Pitanje je šta Crvena zvezda može da dobije na Malti. U rezultatskom smislu teško može da profitira, jer je posao završila u Beogradu, ali... Može da proširi kadar i dokaže da priča o Zvezdinoj deci u glavnim ulogama neće biti samo zamajavanje mase.

Trener Milojević uoči početka treninga na stadionu HibernijansaPosle nedoslaska Mičela Donalda na Maltu mesto u startnoj postavi nacrtalo se mladom Urošu Račiću. Mladi Kraljevčanin je goreo od želje na sinoćnom treningu, uklizavao u duelima sa Dušanom Anđelkovićem, valjda svestan da je ovo period koji može da mu prelomi karijeru. I da će u slučaju dobijanja šanse morati da povuče u srcu manevra. Izvesni odlazak Donalda ispraznio je i ono malo energije kod Francuza Le Taleka koji je tokom puta za Maltu delovao utučeno.

ZVEZDIN TIM ZA FLORIJANU: Račiću, vreme je! Milijaš džoker, dilema na levom boku

Čak usamljeno.
Sećam se odličnog kako se Račić razvijao. Uvek sam ga u omladinski tim OFK Beograda. Verujem u njega“, zaključio je Marko Mićović.

Osim Račića, očekuje se i da minutažu dobije Luka Adžić, a videćemo hoće li prvi predstavnik „klase 1999“ Luka Ilić osetiti barut evropske scene. On je popunio broj posle saznanja da Donald ne putuje, ali bi mogao da se „ogrebe“ za neki minut.

Zvezda na Malti nema šta da izgubi..

(FOTO: Star sport, FK Crvena zvezda)


tagovi

FK Crvena zvezdaEvropaFlorijanakvalifikacije za Ligu EvropeLiga EvropeLuka AdžićLuka IlićSrbijaSuperligaUroš Račić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara