""
""

Danas promocija Petkovića na Marakani, uskoro i Đurđevića, odlaze Omega i klinci...

Vreme čitanja: 2min | čet. 29.08.13. | 08:51

Desni bek će u 16.00 časova biti i zvanično predstavljen kao novo pojačanje crveno-belih. Očekuje se dolazak napadača iz Rada, neki igrači moraju da oslobode mesta za pojačanja

Biće buran finiš prelaznog roka na Topčiderskom brdu. Crvena zvezda će u narednih para dana pokušati da sklopi pobednički mozaik koji bi posle šest sušnih godina vratio titulu na Marakanu. Vodeći se tim rezonom i opsesijom o prekidu Partizanove dominacije, čelnici Crvene zvezde bez osvrtanja na krajnji ceh ređaju pojačanja kao na traci.

Izabrane vesti

Najnovije je desni bek OFK Beograda Marko Petković koji će danas (16.00) biti predstavljen na Marakani, pošto je prethodno izigrao večitog rivala Partizana i iz navijačkih pobuda odbio već gotov transfer u Humsku. Petković dolazi kao rešenje za poziciju desnog beka gde je Zvezda imala samo Marka Vešovića kojem to i nije prirordno mesto u timu.

On je 14. pojačanje Crvene zvezde u ovom prelaznom roku, ali ni tu nije kraj. Na Marakani planiraju da zadaju još jedan težak udarac večitom rivalu i preotmu im Uroša Đurđevića koji je takođe bio na pragu Humske. Talentovani napadač Rada je velika želja oba naša najveća kluba, ali je u ovom trenutku bliži Crvenoj zvezdi. Poput Petkovića i on je crveno-bele navijačke opredeljnosti.

Ni njegov dolazak ne zatvara krug pojačanja. Čeka se i jubilarno 15. pojačanje ovog leta, a najveće šanse su da to bude levi bek. Aleksandar Luković je nerealna opcija što je on i potvrdio u razgovoru za MOZZART Sport, ali zato postoji šansa da se dovede levi bek iz domaće Superlige čije se ime za sada strogo čuva u tajnosti.

I tu bi bio kraj dovođenju igrača. U tom trenutku bi Slaviša Stojanović imao na raspolaganju čak 35 fudbalera!? Nije teško pretpostaviti da bi neki od njih morali da napuste klub, najverovatnije prosleđivanjem na pozajmice. Jedan od onih koji su na izlaznim vratima kluba je i liberijski štoper Roberts Omega koji je ovog leta došao iz Smedereva. Čak je moguće i da bude prodat! Pored njega, pozajmice se smeše Đuričkoviću, Đorđeviću, Ahčinu, Ljubu Nenadiću...

Nema dileme da će u narednih par dana do zatvaranja fudbalske pijace, na Marakani biti veoma prometno.  


tagovi

FK Crvena zvezdaMarko PetkovićRoberts OmegaSrbijaSuperligaUroš Đurđević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara