Dani Sebaljos za 16.000.000 evra! Plus opcija da se vrati u Real...

Vreme čitanja: 2min | pon. 30.04.18. | 14:52

Ništa od Liverpula

Betis je na pragu velikog pojačanja - u Sevilju bi trebalo da se vrati Dani Sebaljos.

Perspektivni vezista, koga je Real prošlog leta doveo posle Prvenstva Evrope za mlade reprezentacije (najbolji igrač završnog turnira u Poljskoj, na kome su Španci osvojili zlato) ne igra kod Zinedina Zidana. Skupio je 829 minuta raspoređenih na 21 takmičarskoj utakmici, što niti odgovara njegovim ambicijama, niti planovima kraljevskog kluba da na njemu gradi budućnost, iako ga je platio 18.500.000 evra i sa njim potpisao ugovor na šest godina.

Izabrane vesti

Zasad ništa od velikih očekivanja. Deniju je potrebno da igra. A gde će bolje mesto nego na svom „Benito Viljamarinu“, kod trenera Kikea Sitijena, dokazanog u radu s mladim igračima... Betis je spreman da ponudi Realu 16.000.000 evra. To je približno onome koliko ga je Florentino Perez platio pre samo deset meseci (18.500.000 evra). Želja Sebaljosa je da ostane u Primeri, uprkos pisanjima ostrvskih medija od pre nekoliko sedmica da ga Jirgen Klop želi u Liveprulu i da je spreman da plati 40.000.000 evra.

Betis je, ipak, prvi favorit. Iz dva razloga. Prvi: nudi igraču sigurno mestu u ekipi. Drugi: nudi Realu pravo da ga otkupi kao što je bio slučaju sa Alvarom Moratom (Juventus) i Danijem Karvahalom (Leverkuzen). Ako tako bude Zeleni će iz drugog pokučaja vratiti Sebaljosa. Hteli su ga zimus na pozajmicu, ali su se tad isprečili propisi FS Španije, koji sprečavaju jednog fudbalera da u istoj sezoni dvaput bude registrovan za isti klub.

FOTO: Action images


tagovi

Dani SebaljosReal Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara