"Danilo "
"Danilo "

Danilo kao šilo izbušio Bajern; Evrogol Bonaventure kao uteha Milanu (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 04.08.16. | 09:22

Kante debitovao za Čelsi, Kasilja se isticao odbranama, Oskar golovima...

Danilo Ne mnogo fudbala, ali i majstorski gol Danila u minimalcu Reala protiv Bajerna (poslednjih 13 minuta odigrao i naš Miloš Pantović) i dva kasna pogotka Oskara za Čelsijevih 3:1 protiv Milana kao epilog pretposlednjeg dana takmičenja na unosnom ICC kupu u SAD.

Što se tiče ovog prvog meča, prvo poluvreme u blagoj terenskoj inicijativi Bajerna, koji je ipak najbolju šansu imao u 60. minutu utakmice kada je Tijago Alkantara opasno tukao, ali je Kiko Kasilja fantastičnom paradom spasao Realovu mrežu i pokazao da Kraljevski klub ne mora da brine zbog toga što će prvi golman Kejlor Navas propustiti meč za Superkupe Evrope protiv Sevilje na startu sezone.

Izabrane vesti

Kasiljin kolega na suprotnom kraju terena Sven Ulrih nije se baš proslavio u 79. minutu, ali istini za volju - Danilov projektil sa 18 metara išao je brzinom svetlosti, pa je pitanje da li ga je video iko od 82.000 ljudi na Metlajf stadionu u Nju Džersiju. Baš ono što je trebalo brazilskom desnom beku posle ne baš sjajne debitantske sezone u Madridu posle 31.500.000 evra vrednog transfera iz Porta prošlog leta.

Mnogo više uzbuđenja bilo je na sportskom otvaranju Ju-Es Benk stadiona od neverovatnih milijardu dolara u Mineapolisu. U junaka meča u kome je N’Golo Kante debitovao za Čelsi, izrastao je čovek koji ga je zamenio na terenu - Oskar. Brazilac o čijem se odlasku spekuliše već mesecima spakovao je Rosonerima dva gola u poslednjih 20 minuta utakmice - jedan sa penala - i dao ključan doprinos pobedi londonskih Plavaca.

Prvi gol na meču je posle akcije koju je započeo Nemanja Matić postigao Bertrand Traore, ali je najlepši potez utakmice svakako vlasništvo Đakoma Bonaventure.  Savršena kifla iz slobodnjaka kojoj možete samo da aplaudirate.

Da rezimiramo: Realov učinak na ICC kupu - poraz od Pari Sen Žermena (1:3) i pobede nad Čelsijem (3:2) i Bajernom. Bavarci su položili oružje i pred Milanom (posle penala, regularnitok utakmice 3:3), dok su deklasirali Inter sa 4:0). Čelsi je uz poraz od Reala i pobedu nad Milanom savladao i Liverpul (1:0). Protiv Redsa su igrali i Rosoneri i izgubili sa 0:2.

Za kraj u subotu veče: Liverpul sa Barselonom i Inter protiv Seltika.

(FOTO: Action Images)


tagovi

ŠpanijaSerija AReal MadridPrimeraPremijer ligaNemackaMilanItalijaEvropaEngleskaĐakomo BonaventuraDaniloČelsiBajern Minhen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara