""
""

Darušafaka sprema timčinu za sledeću sezonu: Potpisuje i Džejms Anderson!

Vreme čitanja: 1min | ned. 26.06.16. | 14:20

Pojačanje direktno iz NBA lige

Novi trener Darušafake Dejvid Blat ozbiljno je rešio da maksimalno iskoristi basnoslovnih 30.000.000 evra iz budžeta, pošto za narednu sezonu sprema paklen sastav. 

Izabrane vesti

Bredli Vanamejker prvi je potpisao, čime su pokrivene pozicije plejmejkera i beka, u najkraćem roku trebalo bi da stignu i Mindaugas Kuzminskas i Adrijen Moerman kao pojačanja na krilu i krilnom centru, a bekovsku poziciju trebalo bi da zauzme igrač koji stiže direktno iz NBA lige. U pitanju je Džejms Anderson, koji je odlučio da se ponovo oproba u Evropi i prihvati bogatu ponudu Darušafake. 

Darušafaka na pragu dva kapitalna pojačanja: Stižu Kuzminskas i Moerman!

Anderson već ima ozbiljno evroligaško iskustvo, pošto je pretprošlu sezonu proveo u Žalgirisu i vrlo brzo postao najbolji igrač tima. Na 24 utakmice u elitnom takmičenju beležio je 15 poena, pet skokova, tri asistencije i jednu ukradenu loptu po meču, zbog čega se vrlo brzo našao na radaru najvećih klubova na kontinentu. Ipak, na kraju je ipak prelomio da se vrati u domovinu i oproba u NBA ligi. Tamo je na 51 meču imao četiri poena u proseku. 

Vanamejker, Anderson, Kuzminskas, Moerman. Čeka se još centar. Darušafaka će imati moćan tim.

(FOTO: MN Press)


tagovi

EvroligaDžejms Anderson

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara