"Kevin De Brujne"
"Kevin De Brujne"

De Brujne iznervirao alavog menadžera: Ostajem u Volfzburgu i naredne sezone!

Vreme čitanja: 1min | uto. 18.08.15. | 11:17

Agent Belgijanca razočaran izjavom klijenta na gala svečanosti u Hamburgu

Kevin De Brujne

Jedan od najtraženijih fudbalera Belgijanac Kevin de Brujne uzburkao je u ponedeljak uveče svetsku javnost, što se nimalo nije dopalo njegovom menadžeru Patriku de Kosteru

Izabrane vesti

Fudbaler Volfzburga je, naime, izjavio na gala svečanosti u Hamburgu, na dodeli nagrada Sport Bilda za “Zvezdu sezone”, da ostaje fudbaler Vukova i naredne godine.
“Ja, Kevin de Brujne, definitivno ću igrati za Volfzburg i sledeće sezone”, izjavio je u mikrofon fudbaler Vukova.

Publika je ovu izjavu dočekala sa odobravanjem, De Brujnea je nagradila gromkim aplauzom, a među gostima u publici se našao i trener Volfzburga Diter Heking koji je s osmehom ispratio ovaj “nastup” mladog fudbalera.

Kažemo “nastup”, jer je izvesno da će Belgijanac prihvatiti ponudu Mančester Sitija od 70.000.000 evra, koja se već nedeljama najavljuje. Realno, teško da bi ikada u budućnosti dobio sličan poziv, a zanimljivo da je alavom menadžeru Belgijanca zasmetala ova očigledna šala fudbalera.

Velike su pare u pitanju, pa i ne čudi što je Patrik de Koster nezadovoljan napustio gala događaj.
“Iznenađen sam zbog ovakve šale mog klijenta u jednom običnom šou-programu. Šokiran sam! Davati ovako laka obećanja na jeziku na kome nijedan fudbaler ne bi smeo da priča je jako loše. Neverovatno...”, komentarisao je De Koster, očigledno uplašen za honorar koji bi mu sigurno bio unosan od ukupno 70.000.000 evra vrednog transfera u Siti.

Videćemo, takođe, i šta engleski klub ima da kaže na humor belgijskog fudbalera.

(FOTO: Action Images)  

 

tagovi

VolfzburgPatrik De Kostermeđunarodni fudbalMančester SitiKevin de BrujneDiter Heking

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara