Deri umoran, Kork mora

Vreme čitanja: 2min | pon. 23.07.18. | 15:12

Gosti na mestu gde su dobili samo jednu ligašku utakmicu u proteklih deceniju i po

Iz tabora Deri Sitija proteklih dana stižu oštri komentari na račun odgovornih zbog činjenice da meč sa Kork Sitijem nije odložen, uprkos tome što su i jedni i drugi tokom nedelje učestvovali u kvalifikacijama za evropska takmičenja. Kork je, doduše, igrao u utorak protiv Legije u Varšavi, dok je Deri u četvrtak kontinentalni put na gostovanju Dinamo Minsku.

Branilac trona  je u osetnom padu forme. Ako se neuspesi protiv Legije mogu svrstati u kolonu očekivanih, poraz od Dandalka (direktnog konkurenta za titulu) i remi sa Šamrokom to svakako nisu. Pritom, između svega toga je ekipa Džona Kolfilda poklekla i pred Portsmutom i Barnlijem.

Izabrane vesti

Gosti su u Belorusiji pružili jednu od najboljih partija ove sezone, ali ni to nije bilo dovoljno da se izbaci Dinamo, pa će rane pokušati da zaleče na Tarner Krosu, jednom od najtvrđih terena u Irskoj. Teško je, međutim, tako nešto očekivati, pošto je pomenuti (k)iks protiv Šamroka bio ujedno i jedini kod kuće. Pre toga, Kork je imao perfektan učinak na 11 domaćinstava. 

Razloga da se kec i te kako isplati ima još. Jedan je i taj da ukoliko Kork kiksne, trofej namenjen šampionu izvesno odlazi u ruke Dandalka, koji mu beži četiri boda. Drugi je da Kork nije izgubio od Derija na sedam prethodnih ligaških mečeva, odnosno da je od današnjeg protivnika što u prvom, što u drugom rangu, izgubio samo jednom u prethodnih deceniju i po.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pon 20:45 2574 IRS 1 Cork City - Derry City ki 1 1,30
Ukupna kvota1,30

Foto: Shutterstock


tagovi

Irska 1sportsko klađenjeKork Sitideri siti

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara