Nije zadovoljan: Deulofeu
Nije zadovoljan: Deulofeu

Deulofeu: Alo, Barselono, to je i moja titula!

Vreme čitanja: 1min | pon. 30.04.18. | 10:00

Napadač Votforda besan što su ga izostavili sa šampionske majice

Umesto slavlja zbog šampionske titule - totalna zbrka!

Fudbaleri Barselone su trijumf nad Deportivom od 4:2 i novu šampionsku titulu tradicionalno proslavili u specijalno dizajniranim majicama, ali se čuvenom katalonskom klubu desila poprilična omaška. Naime, na majicama su bila ispisana imena svih fudbalera koji su doprineli 25. tituli šampiona Španije, međutim neko je (nemrno il islučajno zaboravio) zaboravio trojicu koji su u januaru napustili klub - Maskerano (Hebei), Deulofeu (Votford) i Arda Turan (Bašakšehir).

Izabrane vesti

Ništa ne bi bilo čudno da se na listi ne nalazi ipak i jedan fudbaler koji je otišao zimus sa Nou Kampa, a to je Rafinja Alkantara (Inter).

To je zasmetalo otvoreno Đerau Deulofeuu, koji je na Tviteru zatražio da mu se prizna doprinos osvojenoj tituli, tako što je postavio fotografije proslave golova iz prvog dela sezone uz komentar:
"Šampioni! I moja je titula zar ne?"

Podsetimo, Deulofeu je u prvom delu, pre nego što je otišao u Votford, odigrao 10 utakmica i postigao gol protiv Malage. Maskerano je odigrao sedam mečeva, dok Rafinja i Arda nisu zabeležili ni minut ove sezone.

Foto: Action Images


tagovi

Đerar Deulofeu

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara