"Dijafra Sako"
"Dijafra Sako"

Dijafra Sako proveo vikend u ćorki!

Vreme čitanja: 1min | uto. 25.08.15. | 16:35

Napadač Vest Hema uhapšen je u nedelju pod sumnjom da je pretio ubistvom i zastrašivao svedoke

Dijafra Sako

Fudbaler Čekićara priveden je u nedelju uveče i ispitan u vezi sa napadom koji je počinio početkom avgusta, a nakon nekog vremena pušten je na slobodu uz kauciju.

Izabrane vesti

Portparol lokalne policije potvrdio je ovaj događaj, ali nije imenovao Senegalca.
“U nedelju 23. avgusta, policijski službenici priveli su čoveka pod sumnjom da je pred svedocima pretio drugoj osobi da će je ubiti, a potom i zastrašivao iste te svedoke. Izvesni 25-godišnji čovek je uhapšen na adresi u Emerson Parku u mestu Hornčurč. Osumnjičeni je odveden u policijsku stanicu istočnog Londona, gde je nakon zadržavanja pušten uz kauciju i uz obavezu da se početkom oktobra pojavi pred sudom”, potvrdio je predstavnik policije.  

On nije otkrio koga je napao Sako, ali poznati tabloid San prenosi da se radi o Miji Hasan, devojci napadača Vest Hema, koja nosi njegovo drugo dete.

Portparol fudbalera negira da je njegov klijent robijao.
“Dijafra Sako se nije suočio ni sa kakvom optužnicom. Čvrsto negira bilo kakve optužbe protiv njega i dao je policiji potpuno objašnjenje cele situacije. Sako neće u budućnosti davati nikakve komentare na ovu temu”, poručio je predstavnik fudbalera Čekićara.

Inače, senegalski reprezentativac stigao je u Vest Hem prošlog leta iz francuskog Meca, a do sada je postigao 10 golova na 26 utakmica u Premijer ligi.

(FOTO: Action Images)    


tagovi

Premijer ligahapšenjeDijafra Sako

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara