""
""

Dinamov ekspres preokret sprečio albansku senzaciju (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 14.09.17. | 20:56

Skenderbeg vodio u Kijevu, ali je onda brutalno ohlađen

Napravio je Skenderbeg u plej-ofu za Ligu Evrope senzaciju eliminacijom zagrebačkog Dinama, ali je u prvom meču grupne faze naleteo na mnogo ozbiljniji Dinamo. Onaj iz Kijeva. Velikan iz Ukrajijne je posle mučenja u prvom poluvremenu, odirgao odličnih drugih 45 minuta i preokretom za 3:1 ohladio sve nade Albanaca o iznenađenju.

Izabrane vesti

Dinamo je opravdao ulogu favorita u meču u kojem je bio izraziti favorit. Jer za prolaz u noakut fazu svi timovi u grupi računaju na bodove kod kuće protiv albanskog autsajdera. Doduše, pna poluvremenu je izgledalo da Dinamova računica ne ide po planu.

Albanski tim s eorganizovano branio i čekao pansu iz kontri. Dočekao ju je u 39. minutu kada je štoper domaćij neobjšanjivo pustio Muzaku da šutira sa 20 metara, a vezista Seknederbega je raspalio po lopti i preciznim udarac pogodio sam ugao.

Međutim, albanska radost je kratko trajala... Čim su se vratili sa velikog odmora, usledila je kanonada Kijevljana. Sidoručuk je evrogolom sa 20 metara poravnao rezultat, a Žunior Moraiš je posle sjajne asistencije Gonzalesa pogodio sa peterca za 2:1. Tačku je stavio Mbokani golom sa bele tačke.

 

 

(FOTO: Action images)


tagovi

AlbanijaDerliz GonzalesDinamo KijevDiumersi MbokaniLiga EvropeSkenderbegUkrajina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara