"Diter Heking"
"Diter Heking"

Ditere, kapućino je za tebe skuplji nego za ostale goste

Vreme čitanja: 1min | pet. 17.04.15. | 11:46

Trener Volfzburga izgubio opkladu sa navijačima Napolija

Diter HekingKada tvoj omiljenim tim pobedi sa 4:1 na gostovanju timu moćnom kao što je Volfzburga nije baš moranje da uz tu radost ide i nešto pride, ali dvojica navijača Napolija svejedno će imati dodatan razlog za osmeh. Pojašnjava trener Vukova Diter Heking.
"Pre meča sam se opkladio sa dvojicom vlasnika barova u Volfzburgu. Obojica su navijači Napoli. Da smo mi pobedili ja bih pio besplatan kapućino, ali pošto je dobio Napoli moraću da ga plaćam po skupljoj ceni", rekao je Heking na konferenciji za novinare posle razočaravajućeg poraza od 1:4.
"Komplimenti Napoliju. Igrali su verovatno najbolju njihovu utakmicu u poslednjih nekoliko meseci, doduše mi smo velikodušno pomogli. Posle primljenog gola taktički smo se pogubili. Jeste gol Gonzala Iguaina bio neregularan, ali to ne sme da bude alibi. Želeli smo da se vratimo kao što smo se vratili protiv Intera, morali smo da se otvorimo, a Napoli je ipak na sasvim drugom nivou od Intera. Bio je superioran. Ali i porazi mogu da budu korisni. Poslužiće nam ova utakmica kao priprema za Ligu šampiona naredne sezone".

Znači li to da se Volfzburg već pomirio sa eliminacijom u četvrtfinalu Lige Evrope?
"Bilo bi istorijsko čudo ako bismo uspeli da preokrenemo rezultat u revanšu".

Izabrane vesti

(FOTO: Action Images)


tagovi

VolfzburgLiga EvropeItalijaEvropaDiter Heking

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara