Đenova odustaje od Radonjića? Locirana druga meta na Ostrvu

Vreme čitanja: 1min | ned. 03.06.18. | 16:43

Grifoni polako gube interes za krilo Crvene zvezde

Đenova je čvrsto zagrizla mamac zvani Nemanja Radonjić, ali taj zagrižaj polako popušta. Kako javljaju lokalni mediji iz Ligurije, a prednjači ugledni Sekolo, Grifoni su locirali drugo metu umesto Radonjića.

Đenova je fokus usmerila ka dovođenju Kamila Grosickog iz Hal Sitija. Poljski reprezentativac je i prošlog leta bio na ivici seliibe u Italiju kada ga je želela Fiorentina, ali je ostao da igra u Čempionšipu. Kako Tigrovi nisu uspeli da se vrate u Premijer ligu i nemaju izglede da to urade ni sledeće sezone, Grosicki kao jedan od najboljih igrača 99 odsto napušta klub ovog leta. On je bio najbolji igrač tima prethodne sezone sa devet golova i šest asistencija u drugolišakom karavnu engelskog fudbala.

Izabrane vesti

Klub sa Marasija je upoznat sa situacijom i želi da što pre završi transfer poljskog reprezentativca u strahu da bi na Mundijalu mogla da mu skoči cena. Grosicki ima ugovor do 2020. godine u Halu, a za njega je zainteresovan i Derbi Kaunti koji opet pravi tim za plasman u Premijer ligu. Ipak, Serija A je svakako atraktivnija sredina za Poljaka od još jedne sezone u Čempionšipu.

Prva meta je bio Radonjić, Đenova je bila spreman da plati 5.000.000 evra za reprezentatvica Srbije, ali negde je zapelo u pregovorima. Navodno je problem 10 odsto Radonjićevog ugovora koji su u vlasništvu njegovog bivšeg kluba Rome.

(FOTO: Action images)


tagovi

Kamil GrosickiLetnji prelazni rok 2018Nemanja Radonjić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara