Đilas: Ljudski je nadati se...

Vreme čitanja: 2min | pet. 02.02.18. | 16:59

"Moje je da se namećem", kaže iskusni centarfor Partizana

(Od specijalnog izveštača MOZZART Sporta sa Kipra)

Prošlog januara pojavio se iznenada na pripremama Partizana, kako je tad objašnjeno "da bi trener Marko Nikolić imao opciju više u napadu" usled nerazjašnjenog statusa Valerija Božinova. A ostao je do danas uz crno-bele. Uz jesenji izlet u Teleoptuku, za koji je dao dva gola na deset utakmica u Prvoj ligi Srbije.

Izabrane vesti

Vladimir Đilas je i ove zime u opremi Partizana. Lane je dao gol na jednoj pripremnoj utakmici, a precizan je bio i juče, protiv Ermisa, pošto ga je proigrao mlađani Đorđe Jovanović.
"Svako ko postigne gol mora da bude zadovoljan. Pogotovo se to odnosi na igrače na mojoj poziciji - napadače. Golovi nam znače za podizanje samopouzdanja. Ovo su utakmice na kojima se namećemo šefu struke", kaže Đilas.

Proletos, u pohodu na duplu krunu, umeo je Marko Nikolić da mu pruži šansu. Zabaležio je dve zvanične utakmice u dresu Parnog valjka i očekuje da bi nešto slično moglo da se desi i u prvoj polovini 2018.
"Ljudski je nadati se... To da li ću igrati ili ne ostaje na stručnom štab. Moj zadatak je da radim, namećem se, a struka će da proceni da li ću moći da pomognem ili ne. I kad".

Iako nije licenciran za Ligu Evrope, nekadašnji prvotimac Bežanije, Jagodine, Voždovca, Metalca i nekoliko inostranih klubova pravi dobar štimung među crno-belima. Spreman je i da iskustvom pomogne mladim snagama.
"Bez lažne skromnosti, sa nama je šest, sedam momaka koji sigurno predstavljaju budućnost Partizana. Njih dvojica, trojica, mogu odmah u prvi tim, poseduju kvalitet i ponašaju se kako dolikuje velikom klubu. Mene nisu iznenadili, sa svima sam trenirao u Teleoptiku i znam koliko mogu", poručuje Vladimir Đilas.

Piše: Aleksandar Joksić

(FOTO: FK Partizan)


tagovi

Vladimir Đilas

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara