""
""

Docić: A penal za Javor? (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 11.05.16. | 21:44

Vezista Ivanjičana smatra da je sudija Milorad Mažić mogao da pokaže na belu tačku na početku drugog poluvremena

Kapiten Javora Milovan Milović sportski je čestitao Partizanu osvajanje kupa u konstatovao da su tome kumovale greške njegovog tima.
“Želeli smo pobedu, ali je do izražaja došlo iskustvo koje je Partizan sticao na mečevima Lige Evrope. Videlo se pogotovo kod Ilića, Vulićevića i Božinova da imaju dosta jakih i važnih utakmica u nogama. Ne možemo da kažemo da smo podlegli pritisku, ali nismo se ni osramotili. Bili smo dostojni učesnici finala“, rekao je Milović.

Izabrane vesti

Iskusni štošper ukazao je i na pad koncentracije saigrača u odlučujućim trenucima.
“Golove smo primili iuz naših gluposti. Kod prvog smo imali loptu i onda neobjašnjivo izbacili u korner posle kog je pao gol, a pre drugog nešto smo pokušavali na 20 metara od njihove mreže i usledila je kontra. Partizan nas je zasluženo kaznio, ali isto tako moram da kažem da ne može cela polusezona da se izvuče sa devet ili 10 igrača. Nedostajali su nam Gafurov, a Eliomar je bio rovit pred ovaj meč“, dodao je Milović.

Vezista Javora Marko Docić osvrnuo se na propuštene šanse svog tima.
“Najpre da čestitam Partizanu pobedu koja je apsolutno zaslužena, ali imali smo i mi prilike. Pre svih onu najbolju na početku drugog poluvremena kada je Josović pogodio stativu. Mislim da je sudija u toj situaciji sudija mogao da pokaže i na penal, jer je naš igrač već šutnuo loptu, a golman je ušao u njega. Možda smo igrali malo bojažljivo, trebalo je da budemo hrabriji u nekim situacijama. Ipak, ovo je najveći uspeh u istoriji Javora", zaključio je on.

Piše: Aleksandar Joksić

(FOTO: MN Press) 


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanMilovan MilovićMarko DocićKup SrbijeJavor

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara